Kasa Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
63,205 TOPLAM İNDİRME
39.63 MB DOSYA BOYUTU

Günlük gelir ve giderlerinizin raporlarını tutabilir ve bu raporların istediğiniz zaman çıktısını alabilirsiniz. İş yerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir program.

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır.

Kasa Programı'nı kullanarak günlük gelir ve giderlerinizi TL, Euro ve Dolar cinsinden tutabilirsiniz. Geçmiş günlerin veya bitirdiğiniz günün raporunu alabilir, istenilen tarih aralığına ve yapılan işlem türüne göre rapor alabilirsiniz. Programa şifre koyarak sizden başkasının programı kullanmasını engelleyebilir ve verilerinizin günlük yedeğini, otomatik olarak alabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amp Çek Takip Programı

    Bu programın amacı çek alıp veren ve bunları bir muhasebe programı ile takip etmeyen veya muhasebe programlarından daha basit bir programla takip etmek isteyen herkesin aldığı ve verdiği çekleri takip edebileceği kolay kullanımlı bir progra
  • Hursoft Mağaza Programı

    Hursoft mağaza programı ile mağazanızdaki stoklarınızı ve kasa işlemlerinizi barkodlu sistem ile rahatlıkla takip edebileceksiniz.
  • FENESOFT Müşteri & Kasa Yönetim

    FENESOFT Müşteri & Kasa Yönetim programı ile ön muhasebe işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Cafe-Bar-Restoran Takip Programı

    Programı, cafe, bar, restoran türü tüm sektörler; masa,alış, satış, stok, kasa, çek, alınacak nakitler ve ödenecek nakitlerin takibi ,fatura takibi ve adisyon takibi işlemleri için kullanabilir.
  • MacroSoft KobiFlex

    KOBİ'lere özel olarak geliştirilmiş olan KobiFlex programı stok yönetimi, cari hesap işlemleri, fatura ve kasa işlemleri için işletmelere destek veren ücretsiz bir yazılım.
  • Omn Cari Stok Takip Programı

    Ürün alışı ve ürün satışı yapılan, tüm ticari sektörlerde; alış, satış, stok, kasa, çek, alınacak paralar, ödenecek paralar takibi ve fatura işlemleri için kullanabilirsiniz.
  • Sigorta-Trafik Takip

    Orta ve büyük ölçekli Sigortacı Acenteleri ve Trafik Müşavirleri için hazırlanmış müşteri ve muhasebe yönetim sistemidir.
  • E.B.S. Kasa

    Kasanız artık kontrol altında.