KDV Hesapla

ÜCRETSİZ
x
3.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,843 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

KDV Hesapla, faturalar için yapmanız gereken KDV hesaplamalarını kolayca ve pratik şekilde hesaplamanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir Android uygulaması.

KDV Hesapla, faturalar üzerindeki KDV hesaplamalarını kolaylaştırarak işlerinizi pratik şekilde halletmenizi sağlayan hem yararlı hem de ücretsiz bir Android uygulaması. Özellikle işi gereği faturalar ile uğraşanların çok işine yarayacak uygulama tüm KDV hesaplama işlemlerinizi saniyeler içerisinde sizin yerinize yapabiliyor.

Sadece tutarı girmeniz gereken uygulamada hesapla tuşuna bastıktan sonra KDV hesaplarını tamamlayabiliyorsunuz. Hesaplama yapıldıktan sonra KDV dahil ve KDV hariç bilgileri teker teker ayrı olarak gösteren uygulama yüzde 18 olarak hesaplanacak KDV değerlerini tuşa basmadan bile gösterebiliyor.

Basit ve reklam gösterimi olmayan uygulama sayesinde KDV hesaplamalarını çok pratik gerçekleştirebilirsiniz.

Barış YANIK

KDV Hesapla

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,202 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone için ücretsiz olarak KDV hesaplayabileceğiniz bir uygulama.

KDV hesaplamaya adanmış bir hesap makineniz olsun isterseniz Windows Phone cihazınızla bu hayalinizi artık gerçekleştirmek mümkün olacak gibi gözüküyor. Çünkü, KDV Hesapla isimli bu sade ama kullanışlı uygulamam tamamen bu amaca hizmet eidiyor. Yerli bir çalışma olduğu için Türkçe dil desteğine de sahip olan KDV Hesapla ile KDV'nin en ince ayrıntısına sanbiyeler içerisinde ulaşmak mümkün olacak.

Öncelikle Türkiye üzerindeki KDV oranlarını baz alarak yüzde 8, yüzde 16 ve yüzde 26 gibi kısayolları sunup hızlı hesap işlemlerini gerçekleştirmenizi mümkün kılan bu kendine has çalışma bununla da yetinmeyip özel değerler vermek istediğiniz zaman elle girebileceğiniz farklı KDV oranları da oluşturmanızı sağlıyor.

Özelllikle ürünlerin ham fiyatları ve KDV eklenince olan durumlarını hesaplamak için kullanışlı bir enstrümana dönüşebilecek olan bu mobil uygulama Windows Phone kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor. Windows Phone'un menü içi görüntülerini andıran arayüz uygulamayı kullanırken size saha doğal bir izlenim verecektir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maaş Hesapla

    Maaş Hesapla, brüt maaş, net maaş, işsizlik maaşı ve diğer maaşları hesaplayabilmeniz için geliştirilen pratik ve ücretsiz bir Android maaş hesaplama uygulaması.
  • Mesafe Yakıt Hesapla

    Mesafe Yakıt Hesapla, uzun yola çıkanlar için yol yakıt hesaplaması yapma uygulaması.
  • Karne Ortalaması Hesapla

    Karne Ortalaması Hesapla, karne alan öğrenciler için özel olarak hazırlanan ve öğrencilere takdir veya teşekkür alıp almadıklarını hesaplamaları için yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır.
  • YGS Puan Hesapla

    YGS Puan Hesapla, YGS sınavında yapmış olduğunuz doğru ve yanlış sayısına göre tahmini olarak alacağınız puanı hesaplamanızı sağlayan yararlı bir Android uygulaması.
  • Ortalama Hesapla

    Ders kredisi ve harf notunuzu girerek ortalamanızı hesaplayabilirsiniz.
  • Bozuk Para Hesapla

    Bozuk paraları hızlı ve güvenilir bir şekilde hesaplamak için ideal.
  • İş Bugün

    İş Bugün uygulaması hem işverenler hem de iş arayanlara Android cihazlar üzerinden hizmet veriyor.
  • Eleman.net İş İlanları

    Eleman.net İş İlanları, Android için geliştirilen iş ilanı arama uygulamasıdır.