KEGA Fusion

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
797 TOPLAM İNDİRME
0.26 MB DOSYA BOYUTU

PC üzerinden Sega Genesis/Mega Drive, 32x, Mega CD, Master System, SG-1000 ve SC-3000 sistemlerini çalıştıran etkileyici bir emülatör.

Sadece Fusion ismiyle de anılan KEGA Fusion, Windows için tasarlanmış olan en başarılı SEGA emülatörü. Mega CD, 32x, Game Gear, Master System oyunlarını da sorunsuz bir şekilde çalıştırmayı başaran bu retro paketi. Türünün örneklerini aşan özellikleriyle dikkat çelen Fusion, internet üzerinden oyun ve video kayıt seçeneklerine odaklanmıyor, ancak optimizasyon ayarları konusunda gerçekten rakipsiz. 2x SaI ve benzeri grafik filterelerini kapsayan bu emülatör sayesinde piksel görünümleri yumuşatmanız da mümkün.

SEGA oyunlarını oynarken birçok emülatör ses aktarımı konusunda çuvallarken Fusion ile bu probleme rastlamak pek mümkün olmuyor. Yamaha YM2612 kodlamaları başarılı olan bu emülatör, konsol oyuncuların aradığı ses kalitesini sunmak konusunda muhteşem bir performans sergiliyor.

SEGA Saturn öncesi çıkan neredeyse tüm oyun kütüphanesini çalıştırabilen bu emülatör, her konsol için kullanacağınız ortak arayüz sayesinde her defasında karışıklık yaratmayacak bir kullanım kolaylığı sunuyor. Kusursuz bir SEGA deneyimi arayanlar için en iyi seçenek olduğunu düşündüğüm KEGA Fusion, mutlaka kullanılması gereken bir emülatör.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PHP Fusion

    PHP-Fusion;kullanımı kolay,ücretsiz,türkçe ve sağlam destek sistemine sahip olan bir portal sistemidir.
  • Treexy Driver Fusion

    Treexy Driver Fusion, bilgisayarınızdaki cihaz ve sürücüleri görüntüleyip yönetmenizi sağlayan faydalı ve güzel bir programdır.
  • Fusion HTML Editor

    HTML sayfalarınızı bu geliştirici editörü sayesinde ücretsiz ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • FirstPage 2006

    HTML, XHTML, PHP, ASP, Cold Fusion, Javascript, CSS, SSI ve Perl dillerini destekleyen First Page 2006 ile hızlı ve standart tabanlı web belgeleri geliştirebilirsiniz.
  • Formula Fusion

    Formula Fusion bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Chess Fusion

    Chess Fusion, tek kişi ve iki kişi oynanabilen, 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunu.
  • Fusion Dots

    Fusion Dots, Game Troopers imzasını taşımasıyla Windows platformunda öne çıkan 2048 benzeri bulmaca oyunu.
  • Word Fusion

    Word Fusion belgelerinizi ve formlarınızı özel şekillerde hazırlamanızı sağlayan bir programdır.