Kelime Avı

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4.8/5 ZİYARETÇİ
13,149 TOPLAM İNDİRME
1.88 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.

Kelime Avı, en sevdiğimiz bulmacalardan biri olan kelime bulma oyununu bilgisayar üzerinde oynayabilmemiz için tasarlanmış sade ve eğlenceli bir programdır.

Gazetelerden gözümüze aşina olan kelime bulma oyununda, sağ tarafta bulunan listedeki kelimeleri teker teker bulmaya çalışıyorsunuz. Oynaması oldukça kolay olan kelime bulma oyunu ile birlikte saatlerce eğlenebilirsiniz.

Bulmacayı çözme sürelerinizin zamanını tutarak kendinizi test edebilirsiniz. Dikkat yeteneğinizi artırabilecek olan programı indirerek ister tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunu mutlaka indirip denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Kelime Avı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
82,613 TOPLAM İNDİRME

Kelime Avı, bir tablo üzerinde rastgele yerleştirilen harfleri kullanarak anlamlı kelimeler bulmaya çalıştığınız bir kelime oyunudur.

Kelime Avı, tablo üzerinde rastgele oluşturulan harfleri kullanarak anlamlı kelimeler bulmaya çalıştığımız başarı bir oyundur.

Oyun ekranında bulunan tablodaki harfleri parmağınızı kaldırmadan birleştirerek (yan, dik, çapraz) son harfe gelince bırakarak kelimeyi bulmuş oluyoruz.  Kelimeleri oluştururken oyun alanındaki harflerin her birini yalnızca bir kez kullanabiliyoruz. Ne kadar çok ve uzun kelime bulursanız o kadar çok puan kazanırsınız.

Kelime Avı oyununu aynı zamanda internet üzerinde diğer kullanıcılarla birlikte oynayarak kendinizi eğlenceli bir yarışma ortamı içerisinde bulabilirsiniz. Son zamanların popüler oyunlarından olan Kelime Avı cidden bağımlılık yapan güzel bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

3.0 güncellemesi sonrasında:

  • Küçük hatalar ve kullanıcı adı değiştirilmesine dair sorun giderildi.
Can Çevrim

Kelime Avı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12,119 TOPLAM İNDİRME
16.6 MB DOSYA BOYUTU

Çevrimiçi olarak diğer kullanıcılarla yarışabileceğiniz bir kelime bulma oyunu.

Kelime Avı oyunu iOS yüklü mobil cihazlar için hazırlanmış ve online olarak oynanan yarışma türünde bir oyun. Aynı anda binlerce kişinin aktif olduğu her aşamada en çok kelimeyi bularak oynayanlar arasında ilk sıralara gelmeye çalışıyorsunuz.

Oyun 3G veya kablosuz herhangi bir internet bağlantısı ile sorunsuzca çalışabiliyor, sıralama sonuçları da bölümün bitmesinin ardından kısa sürede ekranınıza yansıtılıyor. Yaratıcılık ve kelime dağarcığınızı test edebileceğiniz oyunu sevme şansınız çok yüksek.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kelime Oyunu+

    Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.
  • İngilizce Kelime Öğren

    İngilizce Kelime Öğren, İngilizce kelime bilginizi arttırmak için hazırlanan oldukça yararlı ve ücretsiz bir masaüstü uygulamasıdır.
  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Ruzzle

    Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.
  • Good Keywords v2.01

    Web siteniz için anahtar kelime tavsiyeleri alabilir, anahtar kelime grupları oluşturabilir, sitenizin link popülasyonu gibi bilgilerine bakabilirsiniz.