Kelime Oyunu+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33,306 TOPLAM İNDİRME
9.9 MB DOSYA BOYUTU

Kelime Oyunu+'da en kısa sürede yanıtlanması gereken yüzlerce soru sizleri bekliyor.

Sunuculuğunu Ali İhsan Varol'un üstlendiği yarışma programı Kelime Oyununun Windows 8 sürümü ile kelime oyunu heyecanını Windows 8'li tablet ve bilgisayarınızdan yaşayabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan Kelime Oyunu+, farklı kategoride yüzlerce soruyu barındıran oynaması zevkli bir oyun.

Kelime Oyunu yarışmasının birebir yansıtıldığı oyunda temel amacınız, size yöneltilen soruları en az kelime alarak en hızlı sürede yanıtlayarak ve en yüksek puanı elde etmek. Zorlandığınız sorularda sorunun yanındaki "Harf Lütfen" seçeneğini kullanarak ipucu almanız mümkün. Ancak her harf alışınızda o soru içi belirlenen puanın azaldığını unutmayın.

Windows Mağazası'nda en çok indirilen ücretsiz oyunlar arasında yer alan Kelime Oyunu+'da toplam 14 soru bulunmakta. Soruların yanıtları 4 harften başlayıp 10 harfe kadar çıkabiliyor. Her bir soruyu 15 saniyede yanıtlamanız gerekiyor.

Kelime Oyunu bilgi yarışması baz alınarak hazırlanmış Kelime Oyunu+ oyunu hem eğlendirici hem de öğretici.

Erkan Calp

Kelime Oyunu+

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54,533 TOPLAM İNDİRME

Evde, okulda ve işte, kısacası her yerde kolayca oynayabileceğiniz bir kelime oyunu uygulaması.

Android işletim sistemli mobil cihazların iş ve günlük hayatta kullanıldığı kadar oyunlar için de kullanıldıklarını elbette reddedemeyiz. İşte her yerde oynayabileceğiniz bu oyunlardan birisi de Kelime Oyunu.

Karşınıza çıkan tanıma göre uygun kelimeyi bulmaya çalıştığınız oyun basit ve kolay kullanılır şekilde hazırlanmış. Oyununuzun sonunda gelebildiğiniz yere kadar puanınız hesaplanıyor. Böylece farklı zamanlarda bir yandan yeni kelimeler ve anlamlar öğrenirken performansınızı da puanlarınıza bakarak kendiniz değerlendirebilirsiniz.

Oyun ücretsiz ve pek çok Android cihazla uyumlu olacak şekilde hazırlandığından herhangi bir sorun yaşamanız olası görünmüyor.

Yiğit Ekim Demir

Kelime Oyunu+

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,822 TOPLAM İNDİRME

Kelime Oyunu televizyonların popüler yarışma formatlarından olan kelime oyunlarını ücretsiz olarak cihazınıza getiriyor.

Kelime oyunları televizyonlarda en sık denk geldiğimiz yarışma formatları arasında yer alıyor. Peki ya bu oyunları kendi mobil cihazınız üzerinden oynamak ister miydiniz? Eğer cevabınız evet ise Kelime Oyunu isimli bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

Hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kelime Oyunu’nda birbirinden zorlu kelimelerle doldurulmuş bölümler sizleri bekliyor.

Oyunda bize 4 dakikalık süre veriliyor ve ikişerli gruplar halinde gelen farklı harf sayılarına sahip olan kelimeleri tahmin etmemiz isteniyor. Gelen kelimeleri en kısa süre içerisinde tahmin ederek yüksek puanlar elde etmeye çalışıyoruz.

Eğer gelen kelimeyi tahmin edemezseniz yardımcı harf satın alabilirsiniz. Fakat bu noktada belirtmem gereken bir ayrıntı var o da yardımcı aldığınız her harfin size 100 puan kaybettirdiği. Bu yüzden çok fazla harf almamaya ve kelimeleri direkt olarak tahmin etmeye çalışın. Oyunda spor, müzik, sinema ve yemek gibi farklı kategorilerden kelimeler yer alıyor.

Toplamda 700 kelimeye sahip olan oyun kolay kolay biteceğe benzemiyor. Kelime oyunları ilginizi çekiyorsa Kelime Oyunu’nu mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word diğer adıyla 4 Resim 1 Kelime oyunu, dikkat ve kelime bilgisi gerektiren harika bir Windows 8 oyunu.
  • Pic Star

    Pic Star, Windows platformuna özel resimli kelime bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Shuffle

    Shuffle, tek başınıza yabancı kelime bilginizi test ederken eğlenebileceğiniz yapıda bir bulmaca oyunu.
  • Pic Combo

    Pic Combo, iki farklı görselden tek bir kelime bulmaya dayanan bir bulmaca oyunu ve Windows 8 platformunda da oldukça popüler.
  • Ruzzle

    Ruzzle, Facebook ve Twitter arkadaşlarınıza veyahut dünya genelinde oyunculara karşı oynayabileceğiniz ücretsiz, Türkçe kelime oyunu.
  • Kelime Avı

    Kelime Avı, gazetelerin bulmaca eklerinde çözmeye alışkın olduğumuz basit ama eğlenceli bulmacalardan olan kelime bulma oyunudur.
  • Spellspire

    Spellspire RPG oyunu elementlerine sahip bir bulmaca oyunudur
  • Word Search

    Word Search, bulmaca eklerinde sunulan kelime arama oyunları Windows 8.1 üzeri cihazlara taşıyor ve de ücretsiz.