Ketchapp Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.

Ketchapp Basketball, ilk açtığımda Facebook Messenger üzerinden oynanabilen basketbol oyunundan farksız olduğunu düşündüren, farklı modlarda oynama sunan ve çok daha zorlu bir Ketchapp oyunu. Yapımcının tüm oyunları gibi çok basit görsellere sahip ve ufak boyutlu olmasıyla Android cihazınıza hemen indirip oyuna geçebiliyorsunuz.

Ketchapp imzasını taşımasıyla öne çıkan basketbol oyununda temelde yaptığımız şey elbette topu potayla buluşturmak ancak atışlarınızı farklı şekillerde yapmak durumundasınız. Seçtiğiniz moda göre atış şekliniz ve dikkat etmeniz gereken nokta değişiklik gösteriyor. Bir bölümde potayı tam karşınıza alıp olabildiğince seri atışlar yaparak puan toplamaya çalışırken başka bir bölümde çarptırarak atışlar yapıyorsunuz. Potanın sabit olmaması oyunun zorluk düzeyini bir üst noktaya taşıyor.

Erkan Calp

Ketchapp Basketball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanabilen basketbol oyununun zorlaştırılmış versiyonu.

Ketchapp Basketball, Messenger üzerinden oynadığımız basketbol oyununun aynısı görüntüsü verse de farklı oyun modları sunması ve zorluk düzeyinin artırılmasıyla çok daha eğlenceli oynanış sunuyor.

Popüler yapımcının tüm oyunları gibi basit görsellerden oluştuğundan oldukça ufak boyutlu olan basketbol oyunu iPad’de de oynanabiliyor ancak iPhone’da oynanmak üzere tasarlandığını düşünüyorum. Bu bağlamda evinize ve okul/işinize giderken zaman geçirmek için oynayabileceğiniz ideal bir oyun. Zamanın nasıl geçtiğini kesinlikle unutturuyor ve tek parmakla rahat oynanış sunduğundan ayakta giderken de oynayabiliyorsunuz.

Ketchapp’ın basketbol oyununu Messenger’a oynadığımız oyundan ayıran en büyük farkı birden fazla mod sunması. Puan odaklı seri atış, çarptırarak atma, birden fazla hareketli potaya atış atma gibi her biri kendi içinde zorlu farklı seçenekler var ve hepsinde kademeli olarak zorluk düzeyi artırılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Ketchapp Summer Sports

    Ketchapp Summer Sports, farklı spor dallarında yarıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Swipe Basketball 3D

    Swipe Basketball 3D heyecanlı bir basketbol şut atma oyunudur
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur