Keybase

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Keybase, çapraz platform desteği sunan açık kaynak, güvenli mesajlaşma programı.

Keybase, çapraz platform desteği sunan güvenli mesajlaşma ve dosya paylaşma programı.

WhatsApp, Signal, iMessage, Slack gibi popüler anlık mesajlaşma programlarının aksine mesajlaşacağınız kişilerin telefon numaralarını veya e-posta adreslerini bilmeniz gerekmiyor. Sosyal ağlarda kullandığı takma adlarına dokunarak hemen mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz. Şu an için Twitter, Facebook, Reddit, Hacker News, Github hesaplarınızı bağlayabiliyorsunuz.

Sosyal ağların genelinde olduğu gibi kullanıcıları takip etme sisteminin olduğu, son derece sade – modern arayüz sunan Keybase üzerinden gönderdiğiniz tüm mesajlar güvende; uçtan uca şifreleniyor. Sadece mesajlar değil, gönderdiğiniz dosyalar da başkaları tarafından görülemiyor.

Erkan Calp

Keybase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Keybase, Android telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz güvenli mesajlaşma uygulaması.

Keybase, WhatsApp, Slack, iMessage, Signal gibi iletişim uygulamalarını güvenli bulmayan kişilerce geliştirilmiş, açık kaynak mesajlaşma platformu. Çapraz platform desteği sunan güvenli mesajlaşma uygulaması, oldukça sade kullanıcı arayüzü sunuyor.

Twitter, Facebook, Reddit, Github ve Hacker News kullanıcılarıyla güvenli şekilde iletişimi sürdürebileceğiniz, kişilerin telefon numaraları veya mail adreslerine ihtiyaç duymadan hızlıca iletişime geçebileceğiniz, tüm mesajların uçtan uca şifrelenerek korunduğu, mesajlarınızın cihazlarınız arasında sekronize edildiği geliştirmeye açık bir mesajlaşma platformundan bahsediyorum. Herkesin kullanımına açık, reklam da içermiyor.

Erkan Calp

Keybase

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
72 MB DOSYA BOYUTU

Keybase, iPhone'unuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz ücretsiz açık kaynak güvenli mesajlaşma uygulaması.

Keybase, iPhone'unuzda kullanabileceğiniz çapraz platform destekli güvenli mesajlaşma uygulaması. Dünyanın dilediğiniz yerinden biriyle şifreli olarak sohbet etmenize imkan tanıyor. Açık kaynak, reklam içermiyor ve herkese ücretsiz.

WhatsApp, Signal, Slack, iMessage gibi popüler mesajlaşma uygulamalarının aksine telefon numarası veya e-posta adresi paylaşımı gerektirmeyen Keybase üzerinden Twitter, Facebook, Reddit, Github ve Hacker News kullanıcılarıyla – telefon numaralarını veya e-posta adreslerini bilmeseniz dahi - mesajlaşabiliyorsunuz. Uygulama üzerinden gerçekleştirilen tüm sohbetler güvende. Başka bir deyişle mesajlar uçtan uca şifreleniyor.

Keybase Özellikleri:

  • Kişilerin e-mail ve telefon numaralarını bilmek zorunda değilsiniz.
  • Popüler sosyal ağları kullanan kişilerle hızlıca iletişime geçersiniz.
  • Tüm mesajlarınız güvendedir, uçtan uca şifrelenir.
  • Çoklu cihaz desteği sayesinde telefonunuzla bilgisayarınız arasında senkron sağlanır.
  • Herkes kullanabilir, ücretsiz ve reklamsızdır.
Erkan Calp

Keybase

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Keybase, Mac için ücretsiz uçtan uca şifreleme sunan, açık kaynak, güvenli mesajlaşma programı.

Keybase, internette tanıdığınız kişilerle güvenli bir şekilde sohbet edip dosya paylaşımında bulabileceğiniz, uçtan uca şifreleme sunan ücretsiz bir Mac programı. Kullanımı basit ve güvenli olmasının yanında reklamsız arayüz sunuyor.

WhatsApp, Slack, iMessage, Signal gibi anlık mesajlaşma programlarından farklı olarak kişilerle iletişime geçmek için e-posta adreslerini veya telefon numaralarını bilmeniz gerekmiyor. Facebook, Twitter, Reddit, Github, Hacker News’da (şu an için bu platformlar destekleniyor) kullandıkları adlarına dokunarak hemen mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz. Klasik olarak kullanıcı takip etme sistemi Keybase’de de mevcut. Kişilerin profillerine girdiklerinde sadece sosyal ağ hesaplarını görebiliyorsunuz. Keybase’de de popüler iletişim uygulamalarındaki gibi mesajlar uçtan uca şifrelenerek korunuyor. Kişiyle konuştuklarınız, paylaştığınız dosyalar, yayınladığınız dokümanlar dahil her şey şifreleniyor.

Herkesin kullanımına açık ve ücretsiz olan açık kaynak güvenli mesajlaşma programı Keybase, çapraz platform desteği de sunmakta. MacOS, Windows, Linux, iOS ve Android işletim sistemlerine destek veriliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • MultiMi

    Tek bir kanalla sosyal medya hesaplarınızı ve e-posta hesaplarınızı yöneterek kendinize ait özel bir alan yaratan MultiMi, kullanıcılara zaman kazandırıyor.
  • TweetDeck

    Twitter tarafından üretilen TweetDeck, Facebook ve Twitter hesaplarını masaüstünüzden kontrol etmek için hazırlanmış şık ve pratik bir uygulama.
  • RockMelt

    Sosyal medya tutkunu kullanıcıları hedef alan RockMelt, Facebook ve Twitter hesaplarının sürekli takip edilmesini ve daha hızlı paylaşım yapılmasını amaçlayan bir internet tarayıcısı.
  • Social for Google+

    Google Plus sosyal ağ hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • feedalizr

    Facebook, Twitter, FriendFeed, Flickr ve Jaiku sosyal ağlarını masaüstünden takip etmenize olanak tanıyan ve ücretsiz bir Adobe Air uygulaması olan feedalizr sayesinde internet tarayıcısına gerek olmadan bu sosyal ağlardaki hesaplarınızı ko
  • Faceblock

    Faceblock ile bilgisayarınızdaki Facebook erişimini kontrol edebilirsiniz
  • Ramme

    Ramme, açık kaynak kodlu Instagram masaüstü uygulaması.