Keyboard Maestro

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,952 TOPLAM İNDİRME
12.9 MB DOSYA BOYUTU

İşlemleri otomatikleştirerek aynı işlemler için zaman kaybetmenizi engelleyen Keyboard Maestro verimlilik artışı sağlıyor.

Bilgisayar verimliliğini artırmak için yararlanabileceğiniz Keyboard Maestro, bilgisayar işlemlerini organize ederek hızlandırabilirsiniz.

Uygulamalara özel işlemler kaydederek yönetebilirsiniz. Sistem araçlarını, iTunes'u, QuickTime Player'ı, Clipboard işlemlerini programla yönetebilirsiniz. Eylemleri kaydederek farklı uygulamalarda kullanabilirsiniz. Bu sayede hızlı bir şekilde işlemleri bitirirken zaman kaybetmezsiniz. Kısayol tuşlarıyla işlemleri daha da hızlandırmak mümkün. Keyboard Maestro verimlilik artışı arayışındakiler için bulunmaz bir kaynak.

Keyboard Maestro Özellikleri

Günlük iş yükünüzde önemsiz görevleri basitleştirmenin veya ortadan kaldırmanın bir yolunu arıyorsanız, Klavye Maestro radarınızda olmalıdır. Özünde, belirli bir zamanda Mac'inizi uyandırmaktan, bir uygulamayı başlattığınızda pencereleri sırayla otomatik olarak açıp çalıştırmaya kadar çeşitli görevleri otomatikleştirebilirsiniz.

Özellikle bunun gibi otomasyon özelliklerinde yeniyseniz, ilk başta biraz bunaltıcı olabilir. Ancak iOS'ta Kısayollar konusunda deneyiminiz varsa Keyboard Maestro'yu hızlıca kavrayabilirsiniz. Hepsinden iyisi, Keyboard Maestro bir abonelik değildir. Bu, bir kerelik 36$'lık bir satın almadır ve yeni sürümler çıktığında yükseltmek için ödeme yapabilirsiniz. En son sürüm artık Karanlık Modu ve çoklu düzenleyici pencerelerini destekliyor.

Keyboard Maestro, üretkenlik odaklı kullanıcılar için harika bir uygulamadır.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Firebird

    Firebird; MacOSX sunucusu için ücretsiz veritabanı yazılımıdır.
  • Maintenance

    Mac işletim sistemleri için geliştirilmiş ücretsiz bir sistem optimizasyon aracı.
  • Dr. Cleaner

    Dr. Cleaner, Trend Micro'nun Mac kullanıcılarına ücretsiz sunduğu sistem optimizasyon uygulaması.
  • MacClean

    MacClean, Mac kullanıcıları için hazırlanmış ücretsiz sistem bakım, temizleme ve optimizasyon programı.
  • MiniUsage

    Eğer bir Mac kullanıyorsanız, MiniUsage adlı yararlı uygulama ile sistem kaynaklarınız hakkında bir çok bilgiye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • xScan

    xScan programı ile Mac bilgisayarınızın sistem sağlığını ölçebilir, bileşenlerin ne durumda olduğunu tespit edebilirsiniz.
  • SAMSUNG Kies (Smart Switch)

    Yeni Kies yazılımı ile Samsung telefonunuza kablosuz olarak bağlanmanız mümkün.
  • CleanMyDrive

    CleanMyDrive adlı Mac uygulaması sayesinde çıkarılabilir disklerinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz.