Keyboard Test Utility

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
12,709 TOPLAM İNDİRME
1.88 MB DOSYA BOYUTU

Keyboard Test Utility, klavye test etme programı olarak kullanabileceğiniz ve cihazınızın sağlığını görebileceğiniz bir programdır.

Keyboard Test Utility, klavyeniz üzerinde yer alan tüm tuşların görevlerini başarıyla yerine getirip getirmediğini kontrol etmek için kullabileceğiniz basit ve kullanışlı bir programdır. Klavye test etme programı olarak kullanabileceğiniz uygulama, oldukça basit özellikler içeriyor.

Herhangi bir kurulum işlemi gerektirmeyen program, taşınabilir yapısı sayesinde oldukça kullanışlıdır. Programı bir USB bellek yardımıyla istediğiniz her yere yanınızda götürebilir ve klavye kontrollerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan program yardımıyla yapmanız gereken tek şey, klavyeniz üzerinde yer alan tuşlara sıradan basmak ve bastığınız tuşun ekran üzerinde yer alan sanal klavye üzerinde yanıp yanmadığını kontrol etmek. Klavyeni üzerinde bastığınız her tuş için sanal klavye üzerinde aynı tuşa karşılık gelen tuş sarı renge bürünecektir. Bu sayede o tuşun çalıştığını ve daha önce kontrol etmiş olduğunuzu bileceksiniz.

Sonuç olarak klavyeninizin yerine getirmesi gereken işlevleri tam anlamıyla yerine getirip getirmediğini kontrol edebileceğiniz Keyboard Test Utility, klavyeniz üzerinde sizi etkileyebilecek bir sorun olup olmadığını kolayca gözler önüne serecektir.

Keyboard Test Utility: Klavye Test Etme Programı Detayları

Klavye test etme programı olarak kullanabileceğiniz Test Utility, mnik ve işlevsel bir program olarak çalışıyor. Hemen üst tarafta duran indir tuşuna bastıktan sonra programı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

İndirme işlemi bittikten sonra hemen bilgisayarınıza sistemi kurabiliyorsunuz.

Kurma işlemi sonrasında masaüstünde beliren logoya çift tıklamanız yetiyor. 

Program çalıştıktan sonra bütün tuşlarınızı ve diğer detayları tek tek kontrol edebiliyorsunuz.

Böylece hangi tuşun ya da fonksiyonun bozuk olduğunu görebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Virtual Disk Utility

    Virtual Disk Utility, bilgisayar kullanıcılarının zahmetsiz bir şekilde sanal sürücüler oluşturabilecekleri ücretsiz bir programdır.
  • Intel Driver Update Utility

    Intel Driver Update Utility, Windows 7 ve üzeri işletim sisteminde çalışan Intel sürücü güncelleme aracı.
  • PC Utility

    PC Utility, kişisel bilgisayarınız üzerinde güç yönetimiyle ilgili işlemlere hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz basit ama etkili bir programdır.
  • Keyboard Locker

    Keyboard Locker klavyenizi bir şifre ile kilitlemenize imkan veren bir program.
  • Keyboard Test

    PassMark KeyboardTest sizlere klavyenizdeki tuşları çabuk bir şekilde kontrol etmenize yardımcı olan bir donanım test programıdır
  • Gotcha! Backup Utility

    Gotcha! Backup Utility, sistem ayarlarının ve klasörlerinin kolayca yedeklerini alabileceğiniz ücretsiz bir yedekleme aracıdır.
  • AMD Clean Uninstall Utility

    AMD Clean Uninstall Utility, AMD Catalyst ekran ve ses sürücüsü kaldırma aracı.
  • Free DriverZone Driver Scanner Utility

    Bilgisayarınızın donanım sürücülerini en güncel halinde tutmak için kullanabileceğiniz bir Windows programı.