Kick Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Kick Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon - futbol oyunu

Kick Hero alışılmıştan çok farklı bir yapıya sahip olan ve oyunculara bolca eğlence sunan bir mobil futbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kick Hero'da futbol yeteneklerini konuşturan bir kaharamanın hikayesi konu alınıyor. Futbol topunu alarak sokağa çıkan kahramanımız yolda ilerlerken çete üyesi kötü çocuklara rastlıyor. Kahramanımız bu çocuklardan kendini korumak için ise top sürme ve şut atma yeteneklerini kullanıyor. Biz de ona yardımcı olarak maceraya dahil oluyoruz.

Kick Hero oyun yapısı olarak aslında bir ilerlemeli aksiyon oyunu. Kahramanımız ekranda yatay olarak ilerliyor. Biz top sürmesini ve doğru anda şut çekmesini sağlıyoruz. Bu sayede karşısına çıkan kötü çocukların yoldan çekilmesini sağlayabiliyoruz. Topa doğru anda vurabilmek için topun ekrandaki yuvarlak içerisine denk gelmesini bekliyoruz ve top yuvarlak içindeyken ekrana dokunuyoruz. Bu işi kusursuz bir şekilde yaptığımızda özel top efektleri ve bonus puanlar bizi bekliyor.

Retro tarzda 8 bit grafiklere sahip olan Kick Hero göze hoş görünüyor. Oyun kısa sürede bağımlılık yapabilmekte.

Can Erdil Şentürk

Kick Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
46.1 MB DOSYA BOYUTU

Kick Hero ilginç ve eğlenceli bir yapıya sahip olan bir futbol oyunudur

Kick Hero eğer farklı bir futbol oyunu oynamak isterseniz size bolca eğlence sunabilecek bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Kick Hero alışılmış futbol oyunlarından bir hayli farklı bir yapıya sahip. Oyunda sokağa çıkarak top sürme ve şutma atma yeteneklerini konuşturan bir kahramanı yönetiyoruz. Hedefimizde ise mahallenin kötü çocukları var. Bu kötü çocuklara bir ders vermek için sokağa çıkan kahramanımız futbol topunu yanına alıyor ve yeteneklerini kullanarak kötü çocukları avlıyor. Biz de ona bu eğlenceli süreçte yardımcı oluyoruz.

Kick Hero'da temel amacımız bir yandan yolda top sürerken diğer yandan yolumuza çıkan kötü çocuklara nişan alarak üzerlerine şut çekmek. Bu iş için ekranda topun daire içerisine denk gelmesini bekliyoruz ve doğru zamanda ekrana dokunuyoruz. Biz bu işi doğru zamanlamayla yaptıkça kombolara yapabiliyor ve bonus puan kazanabiliyoruz. Ayrıca topumuz için özel efektler de aktifleşiyor.

Kick Hero ekranda yatay olarak ilerlediğiniz 8 bit grafiklere sahip retro tarza bir ilerlemeli aksiyon oyunu. Eğlenceli oynanışın sevimli grafiklerle birleştiği oyun kısa sürede bağımlılık yapmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kick The Buddy APK

    Kick The Buddy APK ile Android cihazınızda günün stresini atacaksınız.
  • Kick the Boss 2

    Patronunuzdan intikam mı almak istiyorsunuz? Android Kick the Boss 2 oyunuyla onu evire çevire döverek asıl patronun kim olduğunu gösterin.
  • Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run

    Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sonsuz koşu oyunu.
  • Kick the Man

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Rope Hero 3 APK

    Rope Hero 3 APK Android oyunda bir süper kahramanın yerine geçiyorsunuz.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Motor Hero!

    Motor Hero!, aksiyon odaklı bir motosiklet oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Slashy Hero

    Slashy Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur