Kickstarter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

Kickstarter mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz resmi Kickstarter uygulamasıdır

Kickstarter, bağımsız mucitlerin geliştirmekte olduğu ilginç teknolojik projelere yer veren tanınmış destek platformu Kickstarter'ın resmi mobil uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Kickstarter eğer teknolojiye merak duyuyorsanız göz atmaktan keyif alabileceğiniz bir uygulama. Kickstarter içerisinde geliştirilmekte olan ve Kickstarter topluluğunun desteklerine açılmış binlerce teknoloji projesi yer alıyor. Siz de bu uygulama aracılığıyla Kickstarter topluluğuna katılabiliyorsunuz ve bu projeleri keşfedebiliyorsunuz. Ayrıca destekte bulunduğunuz projelerden özel hediyeler de kazanabilmektesiniz.

Kickstarter uygulaması önceden desteklediğiniz projeleri takip etmenize de imkan veriyor. Bu sayede destek verdiğiniz projenin başarılı olup olamadığını kolayca görebiliyorsunuz. Kickstarter'daki her proje belirlenen süre içerisinde belli bir bağış tutarı elde etmek için paylaşılıyor. Bu süre sonunda yeterli bağış toplanırsa projede yer alan teknolojik araç ya da yazılım seri üretime geçiyor.

Kickstarter içerisinde bağımsız oyun projeleri, küçük bilgisayar projeleri, müzik albümleri, filmler, akıllı saatler ve telefonlar, sanat projeleri, kullanışlı teknolojik aletler gibi farklı projeler bulunuyor.

Can Erdil Şentürk

Kickstarter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Kickstarter uygulaması ile iOS cihazlarınızdan Kickstarter'da yayınlanan projeleri takip edebilirsiniz.

Kickstarter resmi mobil uygulaması ile site üzerinde yayınlanan projelere göz atabilir ve kendi projelerinizi sunabilirsiniz. Film, oyun ve müzikten sanat, tasarım ve teknolojiye yüzlerce projeyi bünyesinde barındıran sitenin mobil uygulaması da masaüstü kadar başarılı.

Yaratıcı projeler için finansman desteği sağlayan bir platform olan Kickstater’ın iPhone uygulaması hem yenilikçi fikirleri takip edebileceğiniz, hem de projelerinizi hayata geçirmek için kullanabileceğiniz bir uygulama.

Kickstarter iPhone ve iPad uygulaması modern ve basit kullanımlı arayüz ile geliyor. Projeler arasında hızlıca geçiş yapabiliyor, projelere detaylı olarak bakabiliyor, proje videolarını izleyebiliyor, proje güncellemelerini takip edebiliyorsunuz. Desteklediğiniz projeyi işaretleyip proje bitmeden haber verilmesini de isteyebiliyorsunuz. Eğer projeyi oluşturan kişiyseniz, projenize yapılan yorumları inceleyebiliyor, proje ilerlemesini takip edebiliyor ve tabii ki destekçilerinizle istediğiniz an iletişime geçebiliyorsunuz.

Eğer yaratıcı ve yenilikçi bir projeniz varsa ve de yeni fikirleri takip etmek istiyorsanız Kickstarter’ın resmi uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • for8

    for8, video profillerin öne çıktığı yerli arkadaşlık uygulaması.
  • Ağır Sözler

    Ağır Sözler uygulamasında sosyal medya hesaplarınızda ya da arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz onlarca söze ulaşabilirsiniz.
  • Mekanist

    Android akıllı telefon kullanıcılarının yaşadıkları şehirlerdeki mekanlarla ilgili tüm bilgilere ulaşabilecekleri bir uygulama.
  • Zappmatch for Netflix

    Zappmatch for Netflix, dizi ve film önerisi almak, sohbet etmek isteyenler için bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • TikTok Lite (APK)

    Popüler eğlenceli TikTok videoları izleyin ya da kendi kısa videolarınızı paylaşın.
  • ZEPETO APK

    ZEPETO APK, kendi 3 boyutlu avatarınızı yapıp oyunlar oynadığınız, sohbet ettiğiniz bir Android oyunu.
  • Exploding Kittens

    Exploding Kittens®, Android işletim sistemi için optimize edilen bir kickstarter projesinin ürünüdür.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.