KidLogger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,909 TOPLAM İNDİRME

Kidlogger programını kullanarak bilgisayarınızı kullanan çocuklarınızın uygunsuz içeriklere erişimlerinden haberdar olabilirsiniz.

Bu program zararlı yazılımlar barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatiflere göz atmak için Takip ve Filtreleme Yazılımları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Çocuklarımız bilgisayar kullanmayan başladıklarında maalesef internetin özgür dünyası onların zararlı içeriklere erişmelerine de imkan tanıyor. İnternette bulunabilecek bu zararlı içeriklerin bağımlılık yapıcı madde kullanımına özendirmekten tutun da uygunsuz ve vahşet dolu görüntülere kadar oldukça farklı çeşidi mevcut. Ancak direkt olarak bunu önlemek için internet kullanımını sınırlandırmak da internetin bu özgür doğasına aykırı olacaktır.

Bu işi daha yumuşak yoldan yapabilmek için hazırlanan Kidlogger programı sayesinde, çocuğunuzun nerelere gireceğini yasaklamadan ya da sınırlamadan bilgisayarında neler yaptığını takip edebilirsiniz. Bilgisayarda gerçekleşen tüm hareketleri takip eden ve bunları sizlere raporlayan program, böylece zararlı içeriklerin ziyaret edilmesi durumunda bunu hemen görmenize imkan veriyor.

Birden fazla kategoriye sahip olan program, bu sayede farklı türde takipler yapabilmenizi sağlarken bunu ücretsiz olarak sunduğu için herkesin kolayca kullanabilmesi mümkün. Arayüzünün deneyimsiz kullanıcılar için bile kolay olması onu tercih edilebilir kılıyor diyebilirim.

Programın sunduğu farklı araçlar arasında şunlar yer alıyor:

  • Kelime takibi
  • Skype videosu kaydetme
  • Ekran görüntüleri gönderme
  • Log kaydı alma
  • Ses analizi ve takibi

Elde edilen bilgilerin e-posta hesaplarınıza gönderilmesini sağlayabilir ve böylece her zaman çocuğunuzun bilgisayar kullanımından haberdar olabilirsiniz. Açık kaynak kodlu olduğu için programın saklı yönleri ya da zararlı yönleri de mevcut değil.

Yiğit Ekim Demir

KidLogger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,724 TOPLAM İNDİRME

Kidlogger programı sayesinde Android cihaz kullanan çocuklarınızın kullanım istatistiklerini rapor olarak görebilirsiniz.

Bu program zararlı yazılımlar barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatiflere göz atmak için Güvenlik kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Artık neredeyse çocuklar da dahil herkesin cebinde bir akıllı telefon ya da tablet olduğu bir gerçek. Android işletim sistemi bu mobil cihazların büyük çoğunluğunda bulunuyor ancak Android'in açık yapısının pek çok tehlikeyi de beraberinde getirdiği ortada. Çocuğunuz herhangi bir şekilde mobil cihazında zararlı olabilecek içerikleri ziyaret ettiğinde bunu ebeveynlerin kontrol etmesi çok zor ve önlem alabilmek için Kidlogger gibi çeşitli keylogger uygulamaları mevcut.

Kidlogger, Android kullanıcıları için ücretsiz olarak sunuluyor ve sahip olduğu raporlama yetenekleri sayesinde çocuğunuz akıllı cihazını kullanırken neler yaptığını raporlar halinde alabiliyorsunuz.

Uygulamanın genel yetenekleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Ziyaret edilen web sitelerini görme
  • Arama ve mesajlaşma kayıtları
  • Telefonun nerede olduğuna dair bilgi
  • Uygulamalara ayrılan vakit
  • Fotoğrafların listesi

Uygulama elbette sadece çocuk kontrolü için değil, çok kişinin kullandığı mobil cihazlara zarar gelmesini önlemek için de kullanılabilir durumda. Bu şekilde cihazları kullananların ne tür işlemler yaptıklarını net olarak görebiliyorsunuz.

Sık sık mobil cihazların güvensizliğinden şikayet ediyorsanız kendi cihazınıza da yükleyebilir, böylece herhangi bir çalınma durumunda cihazın kimde olduğunu görebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

KidLogger

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
429 TOPLAM İNDİRME
1.6 MB DOSYA BOYUTU

Kidlogger uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızın ne zaman nerede olduğunu anında görebilirsiniz.

Kidlogger uygulaması, iPhone akıllı telefon kullanıcılarının cihazlarında kullanabilecekleri keylogger uygulamalarından bir tanesi ve cihazınızın yer değişimlerinde otomatik olarak kayıtlar gönderebildiği için özellikle hırsızlık gibi durumlarda hemen geri bulabilmenize imkan tanıyor.

Aslında uygulama diğer işletim sistemlerinde çok daha fazla veriyi aktarabiliyor ancak iOS versiyonunda sadece periyodik olarak konum bildirimi mevcut diyebilirim. Konum belirleme işlemi ağ bağlantıları ve GPS üzerinden gerçekleştirilerek mümkün olduğunca doğru koordinatlar ortaya koyuluyor.

Hem kendi cihazınızın hem de çocuğunuzun cihazının üzerine kurarak onların da ne zaman nerede olduğunu takip edebilirsiniz. Telefon konum değiştirmedikçe yeni güncelleme yapmayan uygulama, böylece batarya ömrünü uzatıyor ve gereksiz yere aynı yerden yüzlerce koordinat bildirimi yapılmasına da engel oluyor.

Yer değişiklikleri harita üzerinde tarih sırasına göre sıralandığı için cihazın ne zaman nerede olduğunu detaylı olarak takip etmek mümkün hale geliyor. Uygulamanın geliştiricisi ilerleyen sürümlerde daha detaylı telefon kullanımı istatistiklerinin de uygulamaya dahil edilebileceğini bildiriyor.

Eğer telefonunuzun her zaman güvende olduğundan emin olmak ya da çocuklarınızı gün içinde takip etmek isterseniz kesinlikle göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

KidLogger

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

Kidlogger programını kullanarak bilgisayarınızı kullanan kişileri kolayca takip edebilir ve önlem alabilirsiniz.

Bu program zararlı yazılımlar barındırdığı için yayından kaldırılmıştır. Alternatiflere göz atmak için Takip Yazılımları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Kidlogger programı, çocuklarımız bilgisayarlarımızı kullanırken onları zararlı içeriklerden ve kötü kişilerden korumak için kullanabileceğimiz ücretsiz programlar arasında yer alıyor ve Mac işletim sistemine sahip olanların deneyebilecekleri uygulamalardan birisi. İnternet gezintilerinin deneyimsiz çocuklar için kötü sonuçlar doğurabileceği unutulmamalı ve ebeveyn gözetiminin bu konuda oldukça yardımcı olduğu da hatırlanmalı.

Ancak direkt olarak bilgisayar kullanımını yasaklamak genel olarak zararlı içerikleri daha ilgi çekici yapacağı için çocuğunuza serbestlik tanıyarak bu serbestliği kontrol etmeniz daha faydalı olacaktır.

Programın gerçekleştirebildiği işlemler şu şekilde sıralanıyor:

  • Açılan uygulamaları görme
  • Klavyeden basılan tuşları kayıt etme
  • Ekran görüntüsü alma
  • HTML olarak raporlama
  • Girilen web sitelerini kaydetme
  • Kullanıcının kamera ile fotoğrafını alma

Sahip olduğu bu keylogger özellikleri sayesinde düzenli olarak çocuğunuzun internet ve bilgisayar kullanımına dair fikirler edinebilir, böylece zarar verici işlemlerin yapılması durumunda önlem alabilirsiniz. Ayrıca birden çok kişinin kullandığı bilgisayarlarda da güvenlik önlemi ve kişisel verilerin korunumu amacıyla kullanılabilir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Güvenli WebFiltre Pro

    Güvenli WebFiltre Pro, internet kafeler için hazırlanmış ücretsiz bir içerik filtreleme programıdır.
  • HomeGuard

    HomeGuard, çevrimiçi ve çevrimdışı uygunsuz içeriklere karşı geliştirilen bir aile koruma ve filtreleme programıdır.
  • Keylogger

    Keylogger ile bilgisayarınızda hangi işlemler yapıldığını takip edebilirsiniz.
  • NBMonitor

    NBMonitor kullanışlı bir internet bağlantı takip aracıdır
  • Qustodio

    Qustodio programıyla çocuklarınızın internette neler yaptığını kolayca takip edebileceksiniz.
  • Check5

    Check5 bilgisayarınızda bulunan dosyaları takip etme işlemini otomatik hale getiren basit bir yazılımdır.
  • Event Log Explorer

    Event Log Explorer bilgisayarlarınızda neler olup bittiğini öğrenmek içink ullanabileceğiniz bir takip yazılımıdır
  • WinLogOnView

    Bilgisayarınızdaki kullanıcıların ne zamanlarda giriş ve çıkış yaptıklarını bu programın sunduğu raporlar ile takip edebilirsiniz.