Kingdom Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Kingdom Warriors mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMO oyunudur

Kingdom Warriors hem grafik kalitesiyle, hem de içerdiği yoğun aksiyon ile dikkat çeken MMO türünde bir mobil aksiyon RPG oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tablelterinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Kingdom Warriors'da Çin tarihi konu alınıyor ve bize 3 krallık arasında geçen savaşlara katılma imkanı veriliyor. Bu savaşlara katılırken önemli tarihi kahramanları seçebiliyoruz ve gücümüzü kanıtlamaya çalışıyoruz.

Kingdom Warriors bize bilgisayarlarımızda ve oyun konsollarımızda oynadığımız Dynasty Warriors oyunlarını hatırlatıyor. Yine aynı tarihi kahramanlar oyunda yer alırken oyunun savaş sistemi de orduların çarpışması şeklinde. Yönettiğimiz kahraman özel yetenekleriyle bu savaşlarda fark yaratabiliyor.

Kingdom Warriors içinde 40'tan fazla kahraman yer alıyor. Oyun boyunca savaşarak ordumuzu geliştiriyoruz ve yeni ekipmanlar sayesinde kahramanımızı ve ordumuzu güçlendirebiliyoruz. Kingdom Warriors'da dilerseniz tek başınıza görevleri tamamlamaya çalışabilir, dilerseniz PvP savaşlarına katılarak diğer oyunculara karşı gücünüzü test edebilirsiniz.

Kingdom Warriors'un görünümünün oldukça iyi olduğu söylenebilir. Oyundaki grafikler ve çevresel detaylar tatmin edici bir seviyede.

Can Erdil Şentürk

Kingdom Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Kingdom Warriors yüksek grafik kalitesine sahip bir aksiyon RPG oyunudur

Kingdom Warriors yoğun aksiyon içeren savaşlara yer veren ve yüksek grafik kalitesiyle dikkat çeken aksiyon RPG türünde bir mobil online rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir MMO olan Kingdom Warriors'da bilgisayarlarda ve oyun konsollarında bir hayli ünlü olan Dynasty Warriors oyunlarına benzeyen bir yapı mevcut. Kingdom Warriors'da yine Çin tarihine yolculuk ediyoruz ve 3 krallık arasındaki savaşlara tanık oluyoruz. Oyunda dönemin ünlü kahramanlarından birini seçerek krallığımız adına savaşmaktayız. 40'tan fazla kahramana yer veren oyunda temel amacımız ise savaşları kazanarak en güçlü orduyu oluşturmak.

Kingdom Warriors'u dilerseniz tek başınıza oynayarak görevleri tamamlamaya çalışabilir, dilerseniz online olarak oynayarak PvP savaşlara katılabilir ve diğer oyuncularla savaşabilirsiniz. Oyunda başarı kazandıkça kahramanınızı ve ordularınızı geliştirebilmeniz mümkün. Oyunun en başarılı yönü ise hızlı ve aksiyon dolu savaş sistemi ve yüksek kaliteli grafikleri.

40'tan fazla kahraman seçeneğine yer veren oyun RPG seviyorsanız hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Eternity Warriors 2

    Eternity Warriors 2 oldukça kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Eternity Warriors 3

    Eternity Warriors 3 yüksek kaliteli bir aksiyon RPG oyunudur
  • Time Warriors

    Time Warriors, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ait mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Dynasty Warriors: Unleashed

    Dynasty Warriors: Unleashed, Çin tarihinden kahramanlara yer veren bir aksiyon RPG oyunudur
  • ZigZag Warriors

    ZigZag Warriors, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ejderha öldürme oyunu.
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • World of Warriors: Duel

    World of Warriors: Duel basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • Stickman Warriors APK

    Stickman Warriors APK, gerçekçi fizik ve zorlu oynanışa sahip beat'em'up türünde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı Android oyunu.