Kitchen Adventure 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
178 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunsever tarafından oynanabilecek bir aksiyon oyunu.

Kitchen Adventure 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu olarak dikkatlerimizi çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda mutfakta bize saldıran yiyeceklere karşı dur durak bilmeyen bir mücadelenin içerisine giriyoruz.

Ne sebepten olduğunu bilmiyoruz fakat mutfaktaki bütün yiyecekler bize toplu olarak saldırıda bulunuyor. Biz de onları geri püskürtmek durumunda kalıyoruz. Oyunda karakterimizi kontrol etmemiz için ekranda sanal bir joystick mevcut. Sağ tarafta bulunan butonları kullanarak da ateş etme, silah değiştirme gibi işlemleri gerçekleştirebiliyoruz.

Oyunda başarılı olabilmek için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Düşmanlarımızın nereden geldiklerini iyice kontrol edip o tarafa doğru ateş açmalıyız. Iskaladığımız her atış bizim aleyhimize.

Kitchen Adventure 3D'de bölümlerden kazandığımız paraları kullanarak satın alabileceğimiz çok sayıda silah mevcut. Yarı makineli tüfeklerden ve kılıçlardan tutun da mermi yağdıran tam otomatiklere kadar geniş bir seçenek skalamız var.

Grafik olarak mükemmel olmasa bile bu tarz bir oyundan olan beklentileri karşılıyor. Zaten Kitchen Adventure 3D'nin asıl önemli olan noktası grafiklerden ziyade sunduğu aksiyon dozu yüksek oyun deneyimi.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak tanımlayabileceğimiz Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunseverin büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir oyun. Aksiyon ve macera türüne ilginiz varsa bu oyun tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Border Police Adventure Sim 3D

    Border Police Adventure Sim 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir polis oyunudur
  • Ultimate Wolf Adventure 3D

    Ultimate Wolf Adventure 3D, bir kurt olarak doğada nasıl hayatta kalınabileceğini anlatan müthiş bir hikayeye sahip. Diğer oyunlara nazaran bu deneyimini bir de kurt olarak deneyin.
  • Gunpie Adventure

    Gunpie Adventure, Android platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak yerini alıyor.
  • ShowGun: Adventure

    ShowGun: Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Help Me Jack: Atomic Adventure

    Help Me Jack: Atomic Adventure yüksek kaliteli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Adventure Dogs

    Adventure Dogs, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.