KiwiCapture

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
229 TOPLAM İNDİRME
1.29 MB DOSYA BOYUTU

KiwiCapture ile kolayca ekran görüntüsü alabilirsiniz

KiwiCapture kullanıcılara masaüstlerinden ekran görüntüsü alma ve webcam ekran görüntüsü alma konularında yardımcı olan bir ekran görüntüsü alma programıdır. 

KiwiCapture bize masaüstümüzdeki herhangi bir alanın görüntüsünü resim dosyası olarak bilgisayarımıza kaydedebilme imkanı veriyor. Program bu iş için size bir ekran görüntüsü alma penceresi sunuyor. Bu pencere saydam bir yapıya sahip ve pencerenin arkasındakileri görebiliyorsunuz. Pencereyi serbestçe boyutlandırabiliyorsunuz ve bu sayede masaüstünüzün herhangi bir bölümünün görüntüsünü kolayca kaydedebiliyorsunuz. Bunun yanında pencereyi tam ekran yaparak bütün ekranın görüntüsünü de yakalayabilmektesiniz.

KiwiCapture web kameranızdaki görüntüleri kare olarak da yakalayabilmekte ve bilgisayarınıza resim dosyası olarak kaydedebilmekte. Program bilgisayarınıza bağlı web kameranızı otomatik olarak algılayabiliyor ve web kameranızdaki görüntüyü kendi içerisinde oynatabiliyor. Böylece program arayüzünden kolayca web kameranızdaki görüntüyü yakalayabiliyorsunuz.

Programın sadece PNG formatını desteklemesi haricinde herhangi bir eksi yönü bulunmamakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Desktop Icon Toy

    Desktop Icon Toy, masaüstü ikonlarınıza farklı efektler kazandırabileceğiniz eğlenceli bir masaüstü yönetim programıdır.
  • AltDesk

    Kullanışlı bir masaüstü yönetim programı olan AltDesk ile oluşturacağınız sanal masaüstleri ile işletim sistemi masaüstü kullanımınızı kolaylaştırabilirsiniz.
  • Uzak Masaüstü

    Uzak Masaüstü uygulaması ile uzaktaki bilgisayarınıza ve iş kaynaklarına bağlanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.
  • MultiDesktop Manager

    MultiDesktop Manager çoklu masaüstü yönetimi programı ile birden fazla sanal masaüstü oluşturabilir ve aralarında dilediğinizce gezebilirsiniz.