Knight Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Orta çağa geri dönün ve krallıklara meydan okuyun.

Kinght Brawl şövalyeler, gladyatörler, korsan gemi çağına girmeniz ve temel olarak altın madenciliğinin yanı sıra birkaç değerli eseri olacak bir dizi görevi yerine getirmeye çalışmanız gereken aksiyon oyunudur.

Kale Çatıları, Korsan Gemileri ve diğer 2 noktada rakiplerle savaşın. Toplu kavgalara katılın, isterseniz bir tanesine karşı savaşın isterseniz de menajeriniz için görevler yapın. Asıl hedef altın paraları kazanmaktır. Böylece güzel bir yeni Kask ya da görkemli bir Altın Balta satın alabilirsiniz.

Kılıcını kap ve vahşi, kaçık gladyatör savaşları dünyasına gir. Sadece dört düğme kullanarak kaleler, korsan gemileri ve diğer arenaların çatısında düşmanları yenin!

Ömer Dursun

Knight Brawl

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Orta çağa geri dönün ve krallıklara meydan okuyun.

Kinght Brawl şövalyeler, gladyatörler, korsan gemi çağına girmeniz ve temel olarak altın madenciliğinin yanı sıra birkaç değerli eseri olacak bir dizi görevi yerine getirmeye çalışmanız gereken aksiyon oyunudur. Kılıcını kap ve vahşi, kaçık gladyatör savaşları dünyasına gir.

Kale Çatıları, Korsan Gemileri ve diğer 2 noktada rakiplerle savaşın. Toplu kavgalara katılın, isterseniz bir tanesine karşı savaşın isterseniz de menajeriniz için görevler yapın.Toplu savaşlara, bire bir düellolara katılın ya da akıl hocanızdan özel görevler yapın. Oyundaki asıl amacınız yeni silah ve teçhizat almak için yeterli para kazanmak, yani savaşlarda galip gelmek.

Sadece dört düğme kullanarak kaleler, korsan gemileri ve diğer arenaların çatısında düşmanları yen!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shadow Knight

    Shadow Knight Android oyununda karanlıkla savaşıyorsunuz.
  • Multi Brawl APK

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Multi Brawl APK'da, Brawl Stars oyununun tüm kaynaklarına erişebilir ve çeşitli oyun modlarına giriş yapabilirsiniz.
  • Mech Knight

    Mech Knight, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • The Worst Knight

    The Worst Knight, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Magic Brawl APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Magic Brawl APK, Brawl Stars oyunundaki içerikleri sunan özel bir sunucudur.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Star Knight

    Türlü engelleri aşarak aksiyon dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Stickman Fighter : Mega Brawl

    Çöp adamları bitirin!