Kolay Internet Bağlantısı 2.0

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,523 TOPLAM İNDİRME
0.42 MB DOSYA BOYUTU

İnternete giriş-çıkış saati ve benzeri durumları tutan ve daha bir çok özelliğe sahip olan bir program

Birden fazla servis sağlayıcıyla internete bağlanan yada bir servis sağlayıcının birden fazla telefonunu çeviren kullanıcıya bu numaralar ile kullanıcı adı ve şifresini kaydetme imkanı verip, birdaha bu girişlere gerek kalmadan hızlı bir şekilde internete bağlanılmasını sağlar. Öte yandan program menüsündeki kısayol tuşlar ile Browser, mail, news çalıştırılabilir. Bağlantı özellikleri ve yeni bağlantı yapma bölümlerine de program içinden ulaşılabilir. Ayrıca program internete giriş çıkış tarih - saati ve kesilme ve benzeri hata durumlarını da bir log dosya içinde tutar. Modem izleme ekranı ile gelen/giden veriler grafiksel olarak izlenebilir. Tray Bar'a yerleşen program ayarlarına sağ tuş yardimı ile ulaşılır. Programın menüsü ekranın ust kısmına gizlenir. Mouse buraya doğru getirildiğinde menü ortaya çıkar.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Auto Browse 2.0

    Bu program sayesinde belirleyeceğiniz siteler otomatik olarak gezilecektir.
  • miniRSS

    RSS 2.0 Destekli RSS Haber Okuyucu
  • DFÜ-Speed 2.2

    Jet hızında DSL bağlantısı
  • Golaks Kurlar

    İnternet bağlantısı ile o güne veya geçmiş günlere ait merkez bankası döviz kurlarını rahat bir şekilde alabileceğiniz bir uygulama.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • URL Shorter

    URL Shorter ile uzun internet adreslerini veya bağlantılarını adf.ly servisini kullanarak kolay ve hızlı bir şekilde kısaltabilirsiniz.
  • Internet File Size

    İnternet File Size programı ile internetten indireceğiniz bir dosyanın boyutunu ve sunucu bilgisini kolay bir şekilde alabilirsiniz.
  • Kolay Resim İndir

    Kolay Resim İndir, henüz beta aşamasında olan ve internet üzerinden indirmek istediğiniz resimleri farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan basit fakat kullanışlı bir programdır.