Kuaför ve Güzellik Salonları Müşteri Takip Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
2,613 TOPLAM İNDİRME

Kuaför ve Güzellik Salonları Müşteri Takip Programı, kuaför veya güzellik salonu sahiplerinin işletmelerini çok daha rahat ve başarılı bir şekilde yönetmesini sağlamak amacıyla geliştirilen başarılı bir yazılım.

Kuaför ve Güzellik Salonları Müşteri Takip Programı, adından da çok net bir şekilde anlayacağınız üzere kuaför ve güzellik salonu yönetim programı. 15 günlük ücretsiz deneme sürümünü indirerek deneme fırsatı bulacağınız program hem işletmenizin personelini hem de müşterilerini kontrol etmenizi sağlıyor.

Müşteri takibi, gelir gider takibi ve stok takibi işlemlerini yapabileceğiniz uygulamanın en güzel özelliklerinden bir tanesi ise müşterilerinizin puan toplayarak hediye kazanmalarını sağlayabileceğiniz bir sisteme sahip olması. Elbette programı kullanıyorsunuz diye bu tür bir puan toplama işine girme zorunluluğunuz yok.

Elinizde kalan malzemelerin düzenli kontrolü ve müşterilerinize ait bilgilerin güncel olmasıyla ilgiliyseniz ve yönetim için gerekli düzenlemeleri yapmak istiyorsanız, programı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz. Kullanımı kolay ve sade bir arayüze sahip olan programı beğenmeniz durumunda tam sürümünü alarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hursoft Müşteri Takip Programı

    Müşterilerine değer vererek yakından takip etmek isteyen işletmeler için hazırlanan Hursoft Müşteri Takip Programı ile müşteri portföyünüzü büyüterek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.
  • Kuaför Plus

    Kuaförler için müşteri, eleman, tedarikçi ve ürün bilgilerinin girilebildiği ve bu bilgilere saniyeler içerisinde ulaşabilen bir sistemdir.
  • Müşteri Takip

    Müşteri Takip Programı
  • Müşteri Takip Silver 2007

    Müşteri takip programı.
  • Huzursoft Müşteri Takip Programı

    Huzursoft Ücretsiz Müşteri Takip Programı ile müşteri takibini, satış takibini yapabilir, müşterilerinize toplu kısa mesaj ve e-posta gönderebilirsiniz. Program Caller-id özelliği ile telefon hattınıza gelen çağrıyı algılar ve müşte
  • Müşteri Takip ve Veresiye Defteri

    Küçük ve orta büyüklükteki işletmeler için geliştirlmiş olan Müşteri Takip ve Veresiye Defteri programı müşteri ve raporlarınızı kayıt altında tutmanızı sağlayan ücretsiz bir program.
  • Müşteri Takip&Taksitli Satış 3.7.4

    Müşteri takip ve taksitli satış programı dahada gelişiyor.
  • Sav Müşteri Takip Programı

    Bu program ile müşteri bilgilerinizi güven içinde ve çok kolay bir şekilde saklayabileceksiniz.