Kuku Kube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
0.3 MB DOSYA BOYUTU

Kuku Kube, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir göz testi oyunu.

Kuku Kube, gözü test eden Windows 8 oyunları arasında ve de tüm platformlarda en çok oynanan göz testi oyunu. Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz bulmaca oyununda amaç farklı renkte küpü bulmak. Kulağınıza basit geldiyse sizi oynamaya davet ediyorum.

Kuku Kube, Android ve iOS platformunda patlama yapmış ancak Windows platformuna uğramamış oyunlar arasında. Tür olarak biraz bulmaca biraz beceri diyebilirim. Rengarenk bir tabloda farklı renkte küpü bulmak için gözlerimizi oldukça zorlamamız gereken oyunda onlarca seviye yer almakta ancak 30’a kadar zor geleceğinizi söyleyebilirim. Oyunu zorlaştıran ise ilerleyen bölümlerde hem renklerin daha canlı olması, hem de süre kısıtlamasının olması. İlk bölümlerde farklı renkte kutucuk apayrı bir renk olduğundan gözümüz anında seçebiliyor. Ancak birkaç bölüm sonra renkler birbirine yaklaşmaya başlıyor ve çok daha parlak renkler karşımıza çıkarılıyor. Oyunu belli bir süre oynadıktan sonra göz yorulduğundan oyuna veda etmiş oluyoruz.

Gözü test eden aynı zamanda fazla oynamada yoran bu bulmaca oyunu mobilde oldukça heyecanlı olmasına rağmen Windows cihazımda oynadığımda aynı heyecanı alamadım. Geri sayım bittiğinde skorumuzu paylaşamıyoruz. Ayrıca yanlış bulduğumuz küp sonrasında puanımız azalmıyor, deneme yanılma yoluyla farklı küpü bulabiliyoruz. Bu eksikler kapatılırsa, Windows Mağazası’nda bir alternatifi de olmadığından oyun daha zorlu, eğlenceli ve popüler olacaktır.

Erkan Calp

Kuku Kube

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

Kuku Kube, gözünüzü test edebileceğiniz ücretsiz ve de oldukça popüler bir Android oyunu.

Kuku Kube, gözünüzü test edebileceğiniz en iyi Android oyunu diyebilirim. Ücretsiz olarak indirip ufak boyutlu olmasıyla anında oynamaya başlayabileceğiniz bulmaca oyunu hem hız, hem odaklanma, hem de kusursuz bir göz istiyor. İlk bakışta basit gelen ancak oynadıkça zor olduğunu gösteren yapımları beğeniyorsanız milyonlarca oyucusu bulunan Kuku Kube’yi kesinlikle indirmelisiniz.

Sadece tek başımıza oynamamıza izin veren Kuku Kube oyununda amacımız onlarca küp içerisinde farklı olanı bulmak. Kulağa oldukça basit gelse de oyunun ilerleyen bölümleri oldukça zor tasarlanmış ve de süre faktörü bulunmakta. Oyuna 2x2 tabloda başlıyoruz. Farklı olanı anında bularak devam ediyoruz. İlerledikçe farklı renkte olan küpü bulmak zorlaşıyor. Farklı küpü anında bulmamızı engelleyen faktör ise renk değişimi. İlk bölümlerde farklı olan tamamen başka bir renkteki küp iken, birkaç bölüm sonra bulmamız gereken rengin çok yakın bir tonu oluyor ve parlaklık seviyesi de yükseltildiğinden farklı olanı bulmak için saniyelerimizi veriyoruz.

Gözünüzü test edebileceğiniz en iyi bulmaca oyunu diyebileceğim Kuku Kube’ü zorlaştıran sadece renklerin yakın seçilmesi değil. Oyun puan kazanma üzerine kurulmuş ve sadece 1 dakika süreniz bulunuyor. Bu süre dolmadan geçebildiğiniz kadar seviye geçmeniz gerekiyor. Kaçıncı seviyede olduğunuzu ve puanınızı tablonun hemen yukarısından takip edebiliyorsunuz.

Kuku Kule oyunu Android cihazımda şimdiye kadar oynadığım gözü en çok zorlayan bulmaca oyunu. Gözünüz çok hassas ise, gözlük kullanıyorsanız veya gözünüzde herhangi bir problem var ise uzun süreli oynamada rahatsızlık duyabilirsiniz. Öte yandan gözünüz sağlam olsa dahi bu popüler oyunu fazla oynamayın derim.

Erkan Calp

Kuku Kube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Kuku Kube, renkleri iyi ayırt edip edemediğinizi öğrenebileceğiniz iPhone ve iPad oyunlarından biri.

Kuku Kube, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabileceğiniz en göz yoran bulmaca oyunu ve de oldukça eski olmasına rağmen hala en çok oynanan iOS oyunları arasında.

Akıllı telefon ve tabletiniz için gözünüzü test edebileceğiniz bir oyun arıyorsanız Kuku Kube ile kesinlikle tanışmanız gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar garip bir isme sahip olsa da oldukça zevkli bir oyun ve de son derece popüler. Oyunda amacımız bir tablo içerisine sıkıştırılmış küpler arasında farklı olanı bulmak.

Farklı renkte küpü en hızlı şekilde bulmayı gerektiren oyunun ilk bölümleri son derece basit. İlk tablolar oldukça kısa ve farklı rengi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Ancak ilerledikçe, seviye atladıkça renkler birbirine yaklaşmaya başlıyor ve ufak bir ton farkı olduğundan farklı küpü bulmak oldukça zorlaşıyor. Oyunu eğlenceli kılan süre sınırının olması. Farklı küpleri bulmak için sadece 60 saniyeniz var. Bu süre zarfında olabildiğince fazla sayıda farklı küp bulmalısınız. Oyunun yapımcılarına göre 60 saniye içerisinde 30. seviyeye kadar gelirseniz görürseniz standart bir oyuncu, 30. seviyeden sonrasını görürseniz kusursuz bir göze sahip bir oyuncusu oluyorsunuz.

Sadece bir seviye sonra oldukça zorlaşan bulmaca oyununda tek amacınız yüksek puan elde etmek. Her bölüm sonrası kazandığınız puanı tablonun hemen yukarısından takip edebiliyorsunuz. Oldukça yüksek puan yaptığınızı düşünüyorsanız skorunuzu arkadaşlarınızla paylaşarak onlara meydan okuyabilirsiniz.

Kuku Kube gözünüzü test edebileceğiniz en iyi iPhone ve iPad oyunu. Ancak kararında oynamazsanız gözü bir noktadan sonra yormaya başlıyor.

Erkan Calp

Kuku Kube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Kuku Kube, farklı renkte küpü bulmanız gereken rengarenk bir Windows Phone bulmaca oyunu.

Kuku Kube’ün gözünüzü test edebileceğiniz en iyi Windows Phone oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Rengarenk küplerden oluşan geniş bir tabloda farklı olanı bulmayı gerektiren zorlu bulmaca oyunu tamamen ücretsiz ve reklamsız.

Ufak boyutlu olduğundan ve yüksek kalitede görseller sunmadığından Windows Phone 8 üzeri tüm cihazlarda çalışabilen Kuku Kube oyununda amaç farklı renkte olan kutucuğu bulmak. İlk bölümde 2x2 tablo ile bizleri karşılayan oyunda 3x3, 4x4 derken oldukça büyük tabloları karşımıza çıkarıyor. İşin kötü yanı ise tablolar büyüdükçe bulmacanın zorluk düzeyi de artıyor. Birkaç bölüm geçtikten sonra daha parlak ve ana renge daha yakın tonlarda hazırlanmış farklı küplerle karşılaşıyorsunuz. Dolayısıyla harika bir göze sahip değilseniz oyun bir dakika gibi kısa sürede sonlanmış oluyor.

Gözü test eden ancak fazla oynamada gözü yoran bir bulmaca oyunu olan Kuku Kube’yi eğlenceli kılan nokta ise süre sınırlaması olması. 60’dan geri sayım başladığında oyunu yüksek puanla tamamlamanız için farklı renkte küpleri olabildiğince hızlı bir şekilde farketmelisiniz. (Oyunun yapımcılarına göre verilen süre içerisinde 30. Seviyeden sonrasını görürseniz süper gözlere sahipsiniz.) Puanınızı arkadaşlarınızla paylaşıp onlara meydan okuma şansına da sahipsiniz.

Not: Kuku Kube oyunu ilerleyen bölümlerde farklı küpü daha zor ayırt edebilmemiz için daha canlı renkler sunuyor. Parlaklık seviyesi arttığından oyunu oynamaya başlamadan önce cihazınızın ekran parlaklık seviyesini indirmenizi ve oyunu uzun süre oynamamanızı öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.