Kütüphanem

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
53,458 TOPLAM İNDİRME
0.26 MB DOSYA BOYUTU

Kütüphanem ev veya iş yerinizde bulunan kitaplarınızı kayıt altına alabileceğiniz, kitaplarınızın kimlere verildiği ya da kitaplarla ilgili yazar adı, cilt no, baskı no gibi ayrıntıları detaylı bir şekilde öğrenebileceğiniz küçük

Kütüphanem kitaplarınızı ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ücretsiz ve küçük boyuta sahip bir programdır. Program an itibarı ile kitaplarınızın kimlere verildiğini, ne zaman verildiğini, verilen kitapları ve verilen kitapların ne zaman getireleceği gibi detayları takip etmektedir. Ayrıca sahip olduğunuz kitaplarınızın isim, yazar gibi ayrıntıları kendi veritabanına kaydeder. Program küçük ve basit arayüzü sebebiyle kolay kullanıma sahiptir.

Programda bulunan Kitap Listesi sekmesi ile evinizde veya iş yerinizde bulunan kitaplarınızı kontrol edebilir, yeni kitap ekleyebilir veya kitap silebilirsiniz. Emanet sekmesine geçtiğinizde geri verilmek üzere alınan kitapların takibini yapabilirsiniz. Kitap türü, sayfa sayısı, baskı yeri gibi tüm özellikleri barındırmaktadır. Okunan Kitaplar sekmesi daha önce okunan ve getirilen kitapların bulunduğu sayfadır. Özlü Sözler sekmesinde programı her açışınızda sağ üst köşede gösterilmesini istediğiniz sözleri girebilir veya silebilirsiniz. Talep kısmı sizden istenen kitapların bölümüdür, istenen kitapların ismi ve fiyatı gibi ayrıntılara yer verilir. Güvenlik sekmesinde ise yeni kullanıcı ekleyebilir yönetici şifresini değiştirebilirsiniz.

Tamindir

Kütüphanem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
594 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Kütüphanem, mobil cihazınızdan kendi dijital kitap arşivinizi oluşturabileceğiniz bir uygulamadır.

Kitap okumayı çok sevenler okudukları kitabı genelde saklarlar. Ama kimi zamanlar eldeki kitapları kütüphaneye bağışlamak ve başkalarına göndermek insana iyi hissettirebiliyor. İşte o zaman da kendi kütüphanenizi oluşturamıyorsunuz.

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Kütüphanem uygulaması, dijital olarak kitap arşivi yapmanıza imkan sağlıyor. Okuduğunuz veya okumak istediğiniz kitapları uygulama içerisine not alarak oldukça güzel bir kütüphane oluşturabilirsiniz.

Kütüphanem uygulamasına eklediğiniz kitapların özetlerine ve kullanıcı yorumlarına da ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede bir arkadaşınız kitap hakkında soru sorduğunda Kütüphanem uygulamasındaki arşivinizi ona gösterebilirsiniz. Uygulamanın en güzel özelliği ise kütüphanenize eklemek istediğiniz kitabın barkodunu veya resmini çekere kısa yoldan arşiv yapmaya imkan sağlaması. Ayrıca Kütüphanem uygulamasını kullanarak kitapyurdu üyeliğinizi kontrol edebilirsiniz. 

Kitap okumayı sevenlerin hoşuna gidecek Kütüphanem uygulamasını hemen şimdi indirin ve deneyin!

Uğur Sağlam

Kütüphanem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
34.6 MB DOSYA BOYUTU

Kütüphanem uygulamasında kendi kütüphane arşivinizi oluşturabilirsiniz.

Kütüphanem uygulaması iOS cihazlarınızda sanal kütüphanenizi oluşturmanızda kolaylık sağlıyor.

Evinizde kendinize ait bir kütüphaneniz varsa ve bu kütüphanede bulunan kitapların bilgilerini saklayarak gerçek bir kütüphane ortamı yaratmak istiyorsanız, Kütüphanem uygulaması tam size göre. Kendi oluşturacağınız raflara ekleyeceğiniz kitaplarınızın tüm bilgilerini yanınızda taşımanıza olanak sağlayan Kütüphanem uygulamasında, arkadaşlarınıza ödünç olarak verdiğiniz kitaplar için da ayrı bir raf oluşturabiliyor ve not ekleyebiliyorsunuz.

Kitaplarınızın fotoğrafını çekerek yada barkodunu okutarak hızlıca listeye ekleyebileceğiniz Kütüphanem uygulamasının basit kullanıcı arayüzü sayesinde hiçbir karışıklık yaşamadan kitap listelerinizi kontrol altında tutabilirsiniz. Satın aldığınız kitaplara yıldız ekleme, okuyup okumadığınızı belirtme ve puan kazanma gibi özellikler de sunan Kütüphanem uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Station

    Bir play station yönetim proğramı
  • NetCafe DS

    NetCafe DS, cafe yönetim programıdır.
  • Big Para Uzman

    Haber alarmı mantığı ile çalışan ancak sadece haber değil hisselerinizle, ekonomi ve finans dünyasıyla ilgili gerçekleşen tüm gelişmelerden anında haberdar olmanızı sağlayan bir programdır.
  • Hursoft Hal Yönetim Programı

    Çok kullanıcılı Müstahsil otomasyonu, sebze hali, meyve hali ve kap giriş - çıkışı yapan işletmelere hitap etmektedir.
  • Hursoft Oto Galeri Takip Programı

    Oto Galeri firmaları için hazırlanmış, kullanışlı bir yönetim programı.
  • Cafe Server

    Cafe Server, internet kafe sahiplerinin kafede bulunan bilgisayarları kontrol etme amacıyla hazırlanmış başarılı ve güzel bir yönetim programıdır.
  • Sigorta-Trafik Takip

    Orta ve büyük ölçekli Sigortacı Acenteleri ve Trafik Müşavirleri için hazırlanmış müşteri ve muhasebe yönetim sistemidir.
  • Globim

    Globim-Cari-Stok-Ajanda