LabControl v1,1

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
8,408 TOPLAM İNDİRME
3.75 MB DOSYA BOYUTU

Oturduğunuz yerden herhangi bir bilgisayarı kontrol etmeye yarayan bir yazılımdır.

LabControl'un Özellikleri:

Remote Admin (uzaktan kulanım) : LabControl ile istediğiniz bilgisayarı sanki başındaymış gibi oturduğunuz yerden kullanım imkanına kavuşursunuz.

Remote File Manager (dosya transferi) : İstediğiniz bilgisayara dosya gönderip alabilirsiniz.

Lock/Unlock : İstediğiniz bilgisayarı kullanıma kilitleyebilirsiniz (lock). Kilitlenen bilgisayarın ekranında kilitli olduğuna dair bir pencere vardır. Kilitli bilgisayar LabControl tarafından açılmadığı sürece kullanılamaz.

Open Chat Window : İstediğiniz bilgisayarla chat yapabilirsiniz.

Get Screenshot : Ekran görüntüsü alabilirsiniz.

Update date and time : Saat ve tarihini güncelleyebilirsiniz.

List running applications : Çalışan uygulamarın listesini görebilir, istediğiniz çalışan uygulamayı kapatabilirsiniz.

Close all running applications : Tüm çalışan uygulamaları kapatabilirsiniz.

Restart/Shutdown : Yeniden başlatma / kapatma.

Set IE Home Page : Internet Explorer başlangıç sayfasını değiştirme.

Clean shell and IE (fast) : Internet Explorer başlangıç sayfasını varsayılan değere dönüştür, Internet Explorer geçmişini ve son kullanılan dökümanlar menüsünü temizle.

Clean shell and IE (complete) : Yukarıdakilere ek olarak Internet explorer cache, favoriler ve cookies bilgilerini temizle.

Send a message : İstenilen bilgisayara mesaj gönderebilirsiniz.

Get System Information : Bilgisayarlardan detaylı sistem bilgisi alabilirsiniz.

View/Change computer policy : İstenilen bilgisayarın kullanımına kolay bir şekilde sınırlamalar getirebilirsiniz. İstenilen sürücüleri gizleme, ekran görüntüsü değiştirmeyi engelleme, başlat menüsü ayarlarını değiştirmeyi engelleme, program ekle/kaldıra girmeyi, sistem özelliklerine girmeyi ve denetim masasına girişi engelleme, internetten program indirmeye izin vermeme bu sınırlamalardan bazılarıdır.

View/Change client settings : LabControl client ayarlarını izleyebilme ve değiştirebilme.

Wake-ON-Lan : Destekleyen bilgisayarlara "Network Mesajıyla Açıl" mesajı göndererek otomatik açılmalarını sağlayabilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Air Explorer

    Air Explorer, farklı bulut depolama servislerini tek bir merkezden yönetmenizi sağlayan, bu servisler arasında dosya transferi yapabileceğiniz ve dosya paylaşımı imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • GigaTribe

    GigaTribe ile kendinize özel sadece tanıdığınız ve bildiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla müzik, video, fotoğraf ve doküman paylaşımı yapabileceğiniz dosya paylaşım ağınızı oluşturabilir, en yeni şarkılara ait mp3'leri anında b
  • FolderShare 2.5.8

    FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla ...
  • iMesh

    Popüler dosya paylaşım programlarından biri olan ücretsiz ve Türkçe iMesh ile sınırsız ve hızlı dosya indirme olanağına sahip olacaksınız.
  • SynaMan

    SynaMan programını kullanarak en hızlı şekilde ağ üzerindeki bilgisayara dosya gönderebilir ya da onlardan dosya indirebilirsiniz.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.