Lara Croft GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
274 TOPLAM İNDİRME
378.13 MB DOSYA BOYUTU

Lara Croft GO keyifli bir oynanışa sahip olan bir strateji oyunudur

Lara Croft GO oyunculara tehlike ve heyecan dolu bir macera sunan bir strateji oyunu.

Tomb Raider sersinin yıldızı olan Lara Croft'un yeni serüveninde bizi daha önceki Tomb Raider oyunlarından farklı bir yapı bekliyor. Oyunun geliştiricisi Square Enix firması Hitman GO'da uyguladığı formülü bu oyunda da uyguluyor ve Lara Croft'u bir sıra tabanlı strateji oyununda kontrol etmemize imkan tanıyor. Oyunumuzun hikayesi Lara Croft'un Zehir Kraliçesi'nin sırlarını elde etmeye karar vermesiyle başlıyor. Bu iş için unutulmuş bir medeniyetin izlerini sürüyoruz ve antik harabelere yolculuk ediyoruz. Serüvenimiz boyunca karşımıza çıkan ölümcül tuzaklar ve düşmanlar ile doğal engellerle baş etmek için zekamızı ve taktiksel yeteneklerimizi kullanıyoruz.

5 bölüm boyunca devam eden Lara Croft GO'da karşımıza 75 farklı bulmaca çıkıyor. Bulmacaları çözmek için kimi zaman çeşitli eşyaların yerini bulmamız ve onları kullanmamız gerekmekte. Oyunda ziyaret edeceğiniz mekanlarda atmosfer sizi içerisine çekiyor. Loş ışıklar, ortam ile uyumlu müzikler başarılı bir şekilde oyunda kullanılıyor.

Windows 8.1 ve üst versiyonlarında oynayabileceğiniz Lara Croft GO'nun içerisinde birçok gizli öğe de oyuncuları bekliyor. Oyunda bu gizli eşyaları keşfettikçe Lara için yeni kostümlerin kilidini açabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Lara Croft GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
420 TOPLAM İNDİRME
343 MB DOSYA BOYUTU

Lara Croft GO sevilen oyun kahramanının sıra tabanlı mobil strateji oyunudur

Lara Croft GO, Tomb Raider serilerinin yıldızı Lara Croft'un yepyeni maceralarını mobil cihazlarımıza taşıyan bir strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir sıra tabanlı bulmaca oyunu olarak tanımlanabilecek Lara Croft GO'da bizi heyecan dolu bir hikaye bekliyor. Eski tapınakların ve kalıntıların en iyi hazine avcıları arasında olan Lara bu macerasında Zehir Kraliçesi'nin gizeminin peşinden gidiyor ve bu amaçla ölümcül tuzaklarla dolu antik harabelere yolculuk ediyor. Eski ve unutulmuş bir medeniyetin kalıntıları arasında dolaşan Lara yüzyıllar boyunca korunmuş olan sırları ortaya çıkarmak için bulmacaları çözüyor, düşmanlarıyla savaşıyor ve taktiksel bir mücadeleye giriyor. Biz de ona bu macerada eşlik ederek eğlenceye ortak oluyoruz.

Lara Croft GO'da oyun atmosferinin oldukça başarılı olduğu söylenebilir. Loş ışıklandırmaya sahip harabelerde ışık sızıntıları göze hoş görünüyor, ayrıca oyunun müzikleri de bu atmosfere güzel bir şekilde uyum sağlıyor. Oyunda yapacağımız hamleleri tıpkı bir satranç oyunu gibi hesaplamamız gerekiyor. Hareket etmek için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Kontroller genel olarak kolay ve sorun yaratmıyor.

Lara Croft GO'da karşımıza çıkan bulmacaları çözebilmek için farklı eşyaları bulmamız ve ihtiyaç duyduğumuz yerlerde kullanmamız gerekiyor. Oyunda düşmanlarımızla yaptığımız savaşlar da taktiksel bir bulmaca gibi. 5 bölüme ayrılmış bir hikaye sunan oyunda 75 farklı bulmaca karşımıza çıkıyor.

Lara Croft GO'da toplayacağınız gizli antik eserlerle özel Lara Croft kostümlerinin kilidini açabilmeniz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

Lara Croft GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
416 MB DOSYA BOYUTU

Lara Croft GO mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sıra tabanlı bir macera oyunudur

Lara Croft GO oyun dünyasının en ünlü kahramanlarından olan Lara Croft'un yeni maceralarını konu alan bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu yeni Tomb Raider oyununda Lara Croft unutulmuş bir medeniyetin kalıntılarına yolculuk ediyor ve Zehir Kraliçesi'nin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Antik harabelerde geçen oyunda karşımıza ölümcül tuzaklar ve düşmanlar çıkarken taktiksel yeteneklerimizi kullanarak bu tehlikelerden sıyrılmaya çalışıyoruz.

Lara Croft GO daha önceki Tomb Raider oyunlarından farklı bir yapıya sahip olan bir mobil oyun. Sıra tabanlı bir bulmaca çözme oyunu olarak tanımlanabilecek Lara Croft GO'da antik harebelerde yol alırken her hareketimizi bir satranç oyunu gibi hesaplayarak ilerlememiz gerekiyor. Karşımıza çıkan bulmacaları çözmek için ihtiyacımız olan eşyaları buluyoruz ve yeri gelince kullanıyoruz. Düşmanlarımızla yaptığımız savaşlar da bu şekilde bir bulmaca çözme işi gibi geçiyor. Oyunda Lara'yı parmaklarınızı ekranda sürükleyerek yönetebilmniz mümkün.

Lara Croft GO atmosfer anlamında gayet başarılı bir oyun. Loş ışıklandırmaya sahip harabelerde göreceğiniz zayıf ışık sızıntıları ve ortam ile uyumlu müzikler sizi oyunun içerisine çekiyor. 5 bölüm boyunca 75 bulmacayı çözdüğünüz Lara Croft GO'da gizli eşyaları toplayarak Lara'ya yeni kostümler açabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

Lara Croft GO

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME
378.13 MB DOSYA BOYUTU

Lara Croft GO sıra tabanlı bir strateji oyunudur

Lara Croft GO, Tomb Raider serisine yeni bir yaklaşım ve oyun tarzı kazandıran bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Windows Phone işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir oyun olan Lara Croft GO, Tomb Raider serisisnin yıldızı Lara Croft'un tehlike ve heyecan dolu maceralarını mobil cihazlarımıza taşıyor. Square Enix, daha önceden Hitman GO ile yaptığı işi Tomb Raider serisine de uyguluyor ve Tomb Raider oyunlarını sıra tabanlı strateji türüne dönüştürüyor. Lara Croft GO'da unutulmuş bir medeniyetin kalıntıları arasında Zehir Kraliçesi'nin sırlarını çözmeye çalışan Lara Croft'u yönetiyoruz. Oyun boyunca antik harabelere yolculuk ediyoruz ve bu harabelerde doğal engellerin yanında ölümcül tuzaklar ve düşmanlarla mücadele ediyoruz.

Lara Croft GO'nun oyun yapısı bir satranç oyunu gibi. Her sahnede hareketlerinizi dikkatli bir şekilde planlayıp hamle yapmanız gerekiyor. Karşımıza çıkan bulmacaları çözerken farklı eşyaları keşfetmeniz ve ihtiyaç duyduğunuz anda kullanmanız gerekiyor.

Lara Croft GO içerisinde birçok gizli eşya bulunmakta. Bu eşyaları keşfettiğinizde Lara için yeni kostümlerin kilidini açabiliyorsunuz. Oyunun grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir. Oyun atmosferi loş ışıklı ortamlar ve bu ortamlara uyumlu müziklerle pekiştiriliyor. Lara Croft GO genel olarak ödediğiniz parayı hakeden bir oyun olarak nitelendirilebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu

    GTA 5 Tomb Raider Lara Croft Modu ücretsiz bir GTA 5 modudur
  • Lara Croft: Tomb Raider 3D Screensaver 1.0

    Güzeller güzeli Angelina Jolie'nin Tomb Raider filmindeki Lara Croft rolünün ekran koruyucusu
  • Tomb Raider: Anniversary Demo

    Yepyeni bir Tomb Raider oyunu ile güzeller güzeli Lara Croft hayatımıza yeniden giriyor. Gerçi hiç çıkmadıki...
  • Tomb Raider 1-3 Remastered

    Lara Croft'un tekrardan başrolde olduğu Tomb Raider 1-3 Remastered koleksiyonu, optimize edilmiş grafikleri ve gizli seviyeleriyle karşımıza çıkıyor.
  • Hitman GO

    Hitman GO, Windows 8.1 üzeri bilgisayar ve tabletinize indirip oynayacağınız en iyi suikast oyunu.
  • GeForce Go 7 Series Driver

    GeForce Go 7 Series Driver.
  • Gotta Go

    Gotta Go tuvalete yetişmeye çalıştığınız bir simülasyon oyunudur
  • Trend Micro Go Everywhere

    Trend Micro Go Everywhere, Windows 8 cihazınızı hırsızlığa karşı koruyan bir güvenlik uygulamasıdır.