Last Bang

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME

Last Bang, şerif olarak suçluların ele geçirdiği bir şehri temizlemenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Şehrinizi suçlular ele geçirmiş durumda. Neredeyse her mahallede olay yaşanmakta ve yetkililer bu olaylara karşı mücadele edemez hale geldiler. Suçlular bunu fırsat bilip artarken siz bu soruna dur demek üzeresiniz. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Last Bang oyununda şerif olmak üzeresiniz.

Şehrinizde bulunan yetkililer suç işleyip kaçan kişilerin yakalanması için kampanya başlattı. Bu kampanya ile birlikte yakaladığınız suçlu başına para kazanıyor ve şehrinizde itibar sahibi oluyorsunuz. Bu yüzden suçluları yakalamak sizin için oldukça önemli. Hemen silahınızı alın ve suçlularla mücadeleye başlayın.

Suçluları yakalamak sizin için oldukça kolay. Yalnız suçlularla mücadele ederken yine de dikkatli olmanızda fayda var. Çünkü suçlulara karşı kaçırabileceğiniz bir ayrıntı sizin ödülü kaybetmenize neden olabilir

Last Bang oyununda suçlularla mücadeleyi düello yaparak sağlıyorsunuz. Klasik kovboy düellosu olarak bilinen “en hızlı silah çeken kazanır” oyununda elbette siz galip geleceksiniz. Fakat suçluları da dikkate almanızda fayda var. Düellonun kazananını ise oyunda yapacağınız işlem belirliyor. Oyunda size verilen sayılara belirli bir düzen içerisinde tıklamanız isteniyor. Bu düzende en iyi olan hızlı silah ediyor ve düelloyu kazanıyor. Genelde en hızlı silahı siz çekiyorsunuz fakat suçlunun  da hızlı silah çekme ihtimali yok değil.

Oldukça keyifli oynanışı ve etkileyici grafikler ile birlikte Last Bang oyununu hemen şimdi indirip siz de şerif olma yolunda ilerleyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Last Bang

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Last Bang, iPhone ve iPad'de oynanabilen vahşi batı oyunu.

Last Bang, iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan minimalist stil görsellere sahip vahşi batı oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan yapımda bir yandan kasabadaki suç oranını azaltmaya çalışırken bir yandan da batının en iyi silahşoru unvanına sahip oluyoruz. Sayıları gittikçe artan haydutları sadece biz durdurabiliriz.

Hikaye odaklı vahşi batı oyunu olarak karşımıza çıkan Last Bang’te kasabada artan suçları durdurmak adına hükümetce koyulan büyük ödüle şerif dahil herkesin sahip olma arzusu yüzünden ortalık karışıyor. Hırsızlar, askerler, ödül avcıları… Herkes ödül için birbirini öldürür duruma geliyor. Batıda istenmeyen bu duruma son verecek silahşor olarak önümüze çıkan, gözünü para hırsı bürümüş kişileri bir bir temizliyoruz.

Birçok karakter ve silah içeren oyun, vahşi batının olmazsa olmazı düello formatında ilerliyor. Ancak karakterimizi yönetme şansına sahip değiliz. Numaralara istenen sırada dokunarak karakterimizi harekete geçirebiliyoruz. Saniyeler içerisinde doğru noktalara yaptığımız dokunuşlarla rakiplerimizi indiriyoruz. Yanlış numaraya dokunduğumuzda tek vuruşta haklanıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gleam: Last Light

    Gleam: Last Light, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur
  • Bang Bang Tennis

    Bang Bang Tennis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.
  • Magic Chess: Bang Bang

    Gerçek zamanlı satranç oynayacağız.
  • SMALL BANG

    SMALL BANG, meteor parçalarından kaçtığınız retro Android oyunu.
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Almightree: The Last Dreamer

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Big Bang Legends

    Big Bang Legends, periyodik tabloda bulunan elementleri öğrenmenizi sağlayan eğitici bir mobil oyundur.