Leapic Audio Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
670 TOPLAM İNDİRME
6.07 MB DOSYA BOYUTU

Leapic Audio Editor, ses dosyalarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

Leapic Audio Editor, sabit diskiniz üzerinde yer alan ses dosyalarını düzenlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve oldukça başarılı bir yazılımdır.

Ses editörü, ses dönüştürme, ses kaydetme, medya oynatma, ses kesme, ses birleştirme gibi tüm araçları tek bir yerde kullanıcıların beğenisine sunan program, tek taşla birden çok kuş vurmak isteyen kullanıcılara özel olarak hazırlanmıştır.

Farklı efektler ve düzenleme seçenekleriyle profesyonel bir ses düzenleme programından aşağı kalır yanı olmayan Leapic Audio Editor, ücretsiz olması nedeniyle tercih edilmesi gereken yazılımlar arasındadır.

Tüm bunların dışında neredeyse tüm ses düzenleme programlarında yer alan kesme, kopyalama, yapıştırma ve mixleme gibi klasik özelliklere de sahip olan program, ayrıca sahip olduğu farklı efektler sayesinde ses dosyalarınızı farklı bir boyuta taşıyacaktır.

MP3, WMA, OGG, VOX, RAW ve daha bilinen birçok ses dosyası formatı için destek sunan program, her türlü ses düzenleme işleminiz için oldukça idealdir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Leapic Audio Cutter

    Leapic Audio Cutter, ses dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesmenize olanak veren ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • AVS Audio Editor

    AVS Audio Editor detaylı bir ses düzenleme programıdır
  • DJ Audio Editor

    DJ Audio Editor, kendi ses dosyalarınızı oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz başarılı bir ses düzenleme programıdır.
  • Naturpic Audio Editor

    Naturpic Audio Editor, kullanıcıların ses dosyalarını düzenleyebilmeleri için tasarlanmış güçlü bir ses düzenleme aracıdır.
  • Audio Editor Free

    Audio Editor Free, ses dosyalarınızı ücretsiz şekilde düzenlemenize olanak sağlayan başarılı bir ses dosyası düzenleme programıdır.
  • AV Audio Editor

    AV Audio Editor, ses ve müzik dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan başarılı bir ses düzenleme aracıdır.
  • EZ Audio Editor

    EZ Audio Editor, bilgisayar kullanıcılarının ses dosyalarını düzenleyebilecekleri gelişmiş bir ses editörüdür.