Leapic Video Joiner

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
816 TOPLAM İNDİRME
9.85 MB DOSYA BOYUTU

Leapic Video Joiner, birbirinden farklı videoları bir araya getirip birleştirmenizi sağlayan yararlı bir video düzenleme aracı.

Leapic Video Joiner, içerisinde bir video oynatıcı ile birlikte gelen bir video birleştirme aracı. Popüler video formatlarının tümünü destekleyen programın içerisinde istediğiniz kadar sayıda video ekleyerek hepsini bir araya getirebiliyorsunuz. Eğer eklediğiniz videolar aynı formattaysa hiç bir dönüştürme işlemi yapılmadan çok kolay birleştirme işlemi yapabiliyorsunuz. Ayrıca video oynatıcı sayesinde birleştirdiğiniz videoların önizlemesini direkt olarak oynatabiliyorsunuz.

Avi, wmv, asf, mpg, dat, 3gp, flv, f4v, mov, mkv, rm, rmvb, swf, vob, webm ve diğer tüm popüler video formatlarını destekleyen uygulama ile bu formatlı videoları iPhone, iPad, PS, PS 3, Android, Blackberry, Xbox ve diğer mobil cihazlar üzerinde izleyebileceğiniz şekilde birleştirebilirsiniz.

Akıllı telefonlarınız ile sürekli video çekiyorsanız ve bu videoları bir araya getirmek için bir programa ihtiyacıız varsa LEapic Video Joiner sayesinde kolayca ve hızlıca videolarınızı birleştirebilirsiniz. Tam sürümü 19.95 dolar olan programın deneme sürümünü ücretsiz olarak sitemiz üzerinden indirerek deneme fırsatını bulabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Naturpic Video Joiner

    Naturpic Video Joiner, farklı formatlardaki video dosyalarını bile birleştirmenize olanak sağlayan güçlü bir video düzenleme aracıdır.
  • Leapic Audio Cutter

    Leapic Audio Cutter, ses dosyalarının istediğiniz bölümlerini kesmenize olanak veren ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Leapic Audio Editor

    Leapic Audio Editor, ses dosyalarını düzenleyebileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.
  • EArt Video Joiner

    EArt Video Joiner, video farklı video dosyalarını istediğiniz sırayla birleştirebileceğiniz ücretsiz bir video birleştirme programıdır.
  • Open Video Joiner

    Open Video Joiner ile Mpeg (Mpg), Avi, Vcd, Asf, Wma, Mp3 ve Wmv video dosyalarınızı birleştirebilirsiniz.
  • Ultra Video Joiner

    Ultra Video Joiner farklı videoları birleştirmenize ve formatını değiştirmenize imkan tanıyan bir programdır
  • MP3 Splitter & Joiner Pro

    MP3 Splitter & Joiner Pro, Mp3'lerinizi kesip düzenleyebileceğiniz en pratik programlardan birisidir.
  • MP3 Spliter & Joiner

    MP3'lerinizi Kolaylıkla Düzenlemek İçin İdeal Bir Program