Legends at War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
629 TOPLAM İNDİRME

Legends at War bize eşsiz bir serüven sunan bir Android oyunudur

Legends at War çoklu oyuncu altyapısına sahip olan, çevrimiçi olarak dünya çapındaki milyonlarca oyuncu ile birlikte Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz MMORPG türünde bir mobil oyundur.,

Orta Çağ'da geçen bir hikayeye sahip olan Legends at War, kılıçlar ve kalkanların yanında büyüler ve ejderhalar gibi fantastik öğelerle donatılmış bir oyundur. Legends at War'da temel amacımız kendimize ait bir kahraman takımı oluşturmak ve korku hikayelerinden fırlamış yaratıklar ve acımasız rakiplerimiz karşısında zafer kazanarak toprak üzerinde krallığımızı ilan etmektir. Oyunda herşeye baştan başlıyoruz ve elimizde hiçbir güç olamadan mücadeleye girişiyoruz. Kendi ordumuzu kuruyoruz, düşmanlarımızın üzerine yürüyoruz ve zaferler kazandıkça yeni kahramanları ordumuza dahil ediyor ve kaos içindeki krallığa düzen getirmeye çalışıyoruz.

Legends at War sunduğu zengin içerikle oyun severlere uzun süreli eğlence sunan bir rol yapma oyunudur. Oyunda birçok farklı görevi yapabileceğimiz gibi takımlar halinde diğer oyuncularla kapışabiliyor ve zafer kazandığımızda karşı takımın kahramanlarını kendi tarafımıza alabiliyoruz. Loncalara katılarak diğer oyuncularla ortaklık kurmamız da mümkün. Legends at War'da savaştıkça efsanevi güçlere sahip büyülü eşyaları keşfedebilmemiz mümkün. 

Can Erdil Şentürk

Legends at War

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME

Legends at War ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Legends at War iOS işletim sistemlerine sahip iPhone ve iPad'ler üzerinde ücretsiz olarak oynanabilen çoklu oyuncu altyapısına sahip bir rol yapma oyunudur. 

Bizi Orta Çağ'da geçen bir hikayenin ortasına atan oyunda kaosun hakim olduğu topraklarda kendi hükümdarlığımızı ilan etmeye çalışıyoruz. Güç sahibi olan bir aileden gelmediğimiz için önümüzdeki tek yol gücü savaşarak elde etmektir. Bu iş için maceralarımız boyunca eşsiz yeteneklere sahip olan kahramanları ordularımıza katmalı ve korkunç canavarlarla yüzleşerek diğer oyuncuların ordularını mağlup etmeliyiz.

Legends at War'da kılıç ve kalkan savaşlarının yanında büyü ve ejderhalar gibi birçok fantastik öğe de yer alıyor. Oyunda diğer oyuncularla birleşerek savaşlara katılabildiğimiz gibi başka oyunculara karşı da savaşabiliyoruz ve zafer kazandığımızda düşmanlarımızın kahramanlarını kendi saflarımıza çekebiliyoruz. Loncalar kurarak loncalara katılabilmemizi mümkün kılan Legends at War oyunda ilerledikçe birliklerimizi kuvvetlendirebilmemize izin veriyor.

Legends at War'de birçok büyülü ve gizemli eşyayı keşfedebilmemize olanak verilmiş. Eğer rol yapma oyunlarından hoşlanıyorsanız Legends at War güzel bir seçenek olacaktır.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avenger Legends

    Avenger Legends, Android platformuna ücretsiz çıkış yapan macera rpg (rol yapma) oyunu.
  • Fortress Legends

    Fortress Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • DC Legends

    DC Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Chaos Legends

    Chaos Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • RAID: Shadow Legends APK

    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olan RAID: Shadow Legens APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur.
  • Fantasy War Tactics

    Fantasy War Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Loot & Legends

    Loot & Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dungeon Legends

    Dungeon Legends, ücretsiz olarak indirebileceğimiz, kaliteli bir rol yapma oyunu.