LEGO DC Super Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
931 TOPLAM İNDİRME

LEGO DC Super Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

LEGO DC Super Heroes oyunculara ünlü süper kahramanları seçerek dövüştürebilme imkanı sunan bir mobil dövüş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunu olan LEGO DC Super Heroes'de lego dünyasına yolculuk ediyoruz ve süper kahramanların ve kötü kahramanların sevimli küçük lego versiyonlarını dövüştürebiliyoruz. Oyunda kendi kahraman takımımızı kuruyoruz ve rakip takımlarla eşleşerek onları yenmeye çalışıyoruz. 3 kahramandan oluşan takımımızı kurduktan sonra 3 boyutlu arenalara çıkmaktayız ve kahramanlarımızın yeteneklerini sergileyebilmekteyiz. Dövüşlerde kahramanlarımızın güçlerini birleştirerek süper yeteneklerini açığa çıkarabilmemiz de mümkün.

LEGO DC Super Heroes içinde Superman, Batman, Wonder Woman, Flash gibi kahramanları seçerek kendi takımımızı oluşturabilmekteyiz. Fakat oyundaki kahraman sayısının az olduğunu belirtmekte fayda var. Oyunun geliştiricisi Lego kahraman sayısını yayınlayacağı güncellemelerle artıracağını ifade ediyor. LEGO DC Super Heroes basit bir oynanışa sahip. Oyunun grafikleri ortalama kalitede.

LEGO  DC Super Heroes

Can Erdil Şentürk

LEGO DC Super Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

LEGO DC Super Heroes ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur

LEGO DC Super Heroes oyunculara süper kahramanları yöneterek ezeli düşmanlarıyla savaşma imkanı veren bir mobil dövüş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir süper kahraman oyunu olan LEGO DC Super Heroes'da DC Comics kahramanlarının yer aldığı fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve bu dünyada birbiriyle savaşan kahraman takımlarını oluşturarak yeteneklerimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. 3 boyutlu arenalara çıkarak dövüştüğümüz oyunda bize Batman, Wonder Woman, Superman ve Flash kahramanlarını seçebilme imkanı veriliyor.

LEGO DC Super Heroes'da dövüştükçe gücümüzü biriktirebiliyoruz. Bu gücü sonradan takımımızın özel süper yeteneğini aktifleştirmek için kullanabilmekteyiz. Bu yeteneği kullandığımızda kahramanlarımız hep birlikte düşmanlarımıza saldırıyor ve yüksek hasar verebiliyor.

LEGO DC Super Heroes'daki kahraman sayısının az olduğu söylenebilir; fakat oyunun geliştirici Lego güncellemeler yoluyla oyuna daha fazla kahraman ekleyeceğinin sözünü veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO DC Mighty Micros

    LEGO DC Mighty Micros mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • LEGO Batman: Beyond Gotham

    LEGO Batman: Beyond Gotham süper kahramanların baş rolde olduğu bir macera oyunudur
  • Injustice 2 APK

    Injustice 2 APK, DC süper kahramanlarla süper kötülerin karşı karşıya geldiği dövüş oyunu. Mobildeki en iyi süper kahraman oyunlarından!
  • Stickman Warriors Heroes 3

    Stickman Warriors Heroes 3, çöp adam süper kahramanlarla dövüştüğünüz bir Android oyunu.
  • Ben 10 Heroes APK

    Ben 10 Heroes APK süper kahraman oyunlarını sevenlerin hoşuna gidecek 3'lü eşleştirme aksiyon savaş oyunu!
  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Slightly Heroes

    Popüler VR oyunu mobilde!
  • Farm Heroes Super Saga

    Farm Heroes Super Saga, Candy Crush Saga'nın yapımcısı King'in yeni bulmaca oyunu.