LEGO Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME

Çocuklar için güvenli, ücretsiz Lego uygulaması

LEGO Life, 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygun sosyal temalı, tamamen güvenli mobil uygulama. Lego oyunları, Lego videoları, Lego haberleri, Lego setleri kısaca Legoya dair her şeyi bulabileceğiniz resmi nitelikli uygulama, tamamıyla ücretsiz. Lego hayranı çocuğunuz için indirebileceğiniz en iyi Android uygulaması diyebilirim.

LEGO System A/S tarafından hazırlanan ücretsiz Android uygulaması LEGO Life, Lego setleriyle, filmleriyle, çizgi filmleriyle vakit geçiren erkek ve kız çocuklar için uygun eşsiz bir sosyal uygulama. Çocuğunuzun yapım becerilerini geliştirecek, hayal gücünü göstereceği Lego meydan okumalarından LEGO bilgi yarışmalarına, LEGO videolarından (Lego Marvel, Friends, City, DC Comics, Super Heroes) Lego haberlerine (Lego Minecraft, City, Friends ve daha fazlası), Lego emoji klavyesinden giysi kombinlerine dopdolu içerik sunan uygulamada başkalarının eserlerine bakabiliyor, dünyanın dört bir yanından Lego hayranlarıyla sohbet edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

LEGO Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
186.7 MB DOSYA BOYUTU

Çocuklar için güvenli, ücretsiz Lego uygulaması

LEGO Life, 5 - 12 yaş arası çocuklar için uygun tamamen güvenli ve ücretsiz sosyal uygulama. Lego setleriyle, filmleriyle büyüyen çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Lego haberleri, Lego eserleri, Lego mini filmleri ve daha fazlasını içeren uygulamanın boyutu da oldukça düşük.

LEGO System tarafından hazırlanan diğer bir deyişle resmi Lego uygulaması olan LEGO Life’da yok yok diyebilirim. Dünyanın dört bir yanından Lego hayranlarıyla güvenli olarak sohbet etme, başkalarının Lego parçalarıyla ortaya çıkardıkları sanat eserlerine bakarak çalışma, Lego dünyasının öne çıkan isimlerinden gelen haberleri takip etme, Lego bilgi yarışmalarına katılma, aralarında Lego Elves, Friends, City, Marvel Super Heroes, DC Comics’in de bulunduğu mini film ve internet bölümlerini izleme şansına sahip olduğunuz harika bir sosyal temalı uygulama. Türkçe dil desteği de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Juniors APK

    Blokları kullanarak çeşitli araçlar yaptığınız LEGO Juniors APK'da, hayal gücünüzü kullanın ve LEGO setlerinin kilidini açın.
  • LEGO Ninjago WU-CRU

    LEGO Ninjago WU-CRU, ninjalardan takım kurup yaratıklarla savaştığınız aksiyon oyunu.
  • LEGO Speed Champions

    LEGO Speed Champions, kuş bakışı kamera açısından oynanan ücretsiz araba yarışı oyunu.
  • LEGO Star Wars: Microfighters

    LEGO Star Wars Microfighters, aksiyon dozu yüksek bir Star Wars oyunu.
  • LEGO Creator Islands

    Lego Creator Islands'ta Lego parçalarını kullanarak kendi tasarımlarımızı oluşturabiliyor ve yaratıcılığımızı konuşturabiliyoruz.
  • LEGO Technic Race

    LEGO Technic Race, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat LEGO yarış oyunudur.
  • LEGO Ninjago Tournament

    LEGO Ninjago Tournament, ücretsiz bir aksiyon oyunu arıyorsanız uzak doğu dövüş sanatlarını arena içinde rakiplerinize karşı uygulayabileceğiniz bir oyun var.
  • LEGO Star Wars: The Complete Saga

    Android cihazınızda belki de en uzun soluklu oyun keyfini sunarken eğlence unsurunu da unutmayan bir çalışma.