LEGO Ninjago: Skybound

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
955 TOPLAM İNDİRME
253 MB DOSYA BOYUTU

LEGO Ninjago: Skybound, Windows 10 cihazlarda ücretsiz oynanabilir ninja oyunu.

LEGO Ninjago: Skybound, Windows platformunda hem telefon hem de masaüstünde oynanabilen eski stil görsellere sahip ninja oyunu. Tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla her yaştan kişinin rahatlıkla oynayabileceği yapımda kendi krallığını kurmak isteyen Djinn Nadakhan adında kötünün planlarını suya düşürmeye çalışıyorsunuz.

Tabii ki Nadakhan’a ulaşmak pek kolay olmuyor; yüksek duvarlardan gökyüzü korsanlarına geçmeniz gereken onlarca engel karşınıza çıkıyor. Engelleri aşarken ninjaların klasik hareketlerinin tümünü uyguluyorsunuz. Doğrudan düşmanın tepesine atlama, arkadan sinsice yaklaşıp kılıçla işini bitirme, görünmeden yanlarından geçme gibi gerek direkt karşı karşıya gelerek gerekse de gizliliğinizi bozmadan ilerleyebiliyorsunuz. Tüm korsanları aşmayı başarırsanız topraklarınızı paramparça eden büyük kötüyle yüz yüze geliyorsunuz.

Erkan Calp

LEGO Ninjago: Skybound

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
505 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir ninja oyunudeur

LEGO Ninjago: Skybound bize Lego evreninde geçen ilginç bir macera sunan bir mobil ninja oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon platform oyunu olan LEGO Ninjago: Skybound'da ninja kahramanlarımızın yaşamakta olduğu ve eğitimlerini sürdürdükleri Ninjago adasında geçen olaylar konu alınıyor. Bu olaylar Nadakhan adlı kötü niyetli cinin bu adayı ele geçirerek gökyüzünde kendi imparatorluğunu kurmaya karar vermesiyle başlıyor. Nadakhan bu amacını gerçekleştirmek için Ninjago kahramanlarının güçlerini çalıyor ve kendi kılıcı içerisine hapsediyor. Bize de bu kahramanları kurtarmak düşüyor.

LEGO Ninjago: Skybound'da bir yandan düşmanlarımızla savaşarak onları yok etmemiz bir yandan da karşımıza çıkan zorlu engelleri aşmamız gerekiyor. Oyun boyunca lego parçalarını toplayarak daha yüksek puan elde edebiliyoruz. Oyun boyunca düşmanlarımızı yok etmek için farklı yollar kullanabilmekteyiz. Kimi zaman çevredeki eşyaların arkasına veya bazı yapıların arkasına saklanarak gizlenebileceğimiz gibi düşmalarımıza arkadan hissettirmeden yaklaşarak onları yok edebiliyoruz. Bunun yanında kılıcçlarımızı kullanarak düşmnalarımızla savaşabiliyoruz.

Oyun boyunca kahramanlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün. LEGO Ninjago: Skybound'un grafiklerinin ortalama bir kaliteye sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

LEGO Ninjago: Skybound

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
141 TOPLAM İNDİRME

LEGO Ninjago: Skybound mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon platform oyunudur

LEGO Ninjago: Skybound eğer ninja Lego kahramanlarının baş rolde olduğu bir maceraya atılmak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir aksiyon platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir ninja oyunu olan LEGO Ninjago: Skybound'da Nadakhan adlı kötü niyetli bir cin tarafından tehdit edilen Ninjago adasını bu tehlikeden kurtarmaya çalışıyoruz. Nadakhan gökyüzünde kendi imparatorluğunu kurabilmek için Ninjago adasının bir kısmını istila etmeye çalışıyor. Bu iş için de Ninjago adasında eğitim gören ninjaların güçlerini çalıyor ve kılıcına hapsediyor. Bize de bu ninjaları kurtarmak düşüyor.

LEGO Ninjago: Skybound'da tıpkı Mario'da olduğu gibi platformlar arasında geçiş yapmaya çalışırken lego parçalarını ve yıldızları topluyoruz. Bir yandan da düşmanlarımızla savaşmaktayız. Oyun boyunca düşmanlarımıza yaklaşmak için gizliliği tercih edebileceğimiz gibi direkt olarak kılıç savaşına da girebiliyorsunuz.

LEGO Ninjago: Skybound genel olarka ortalama bir grafik kalitesine sahip.

Can Erdil Şentürk

LEGO Ninjago: Skybound

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME
253 MB DOSYA BOYUTU

LEGO Ninjago: Skybound, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz ninja oyunu.

LEGO Ninjago: Skybound, Windows Phone platformunda da yerini alan ninja oyunu. Tamamen ücretsiz olmasıyla sevindiren retro stili görsellere sahip yapımda topraklarını kurtarmak için yollara düşen bir ninjayı kontrol ediyoruz.

Tam bir ninja gibi hareket ettiğimiz daha da önemlisi gizlilik ve açık dövüş seçenekleri sunan LEGO Ninjago: Skybound oyunu görselleri itibarıyla her yaştan oyuncuyu yakalamayı başaramıyor. Atari döneminden gelen oyuncuların keyifle oynayacağını düşündüğüm aksiyon oyununda görevimiz gök yüzünde krallığını kurabilmek için topraklarımızın paramparça eden Djinn Nadakhan’ı durdurmak. Tabii ki ona ulaşıncaya kadar oldukça fazla sayıda olan korsanları alt etmemiz gerekiyor.

Düşmanlarımızı silahlarımızı kullanarak yanlara sinsice yaklaşmak suretiyle veya onlara hiç görünmeden geçebiliyoruz. Bir iki hamlede kolaylıkla ölebilen korsanların etraflarında bulunan değerli taşları da toplamamız ninjamızın yeteneklerini geliştirebilmemiz açısından önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Marvel Super Heroes 2

    LEGO Marvel Super Heroes 2, Spider Man ve Hulk gibi kahramanlara yer veren açık dünya tabanlı bir askiyon oyunu
  • LEGO Hero Factory Brain Attack

    LEGO Hero Factory Brain Attack eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga

    Hemen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga indirin ve 9 Star Wars oyununun LEGO versiyonu ile benzersiz bir oyun tecrübesi yaşayın.
  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

    Popüler çizgiroman ve sinema kahramanlarından birisi olan Indiana Jones'un, Lego küpleri ile yeniden yaratıldığı bu güzel oyun ile maceradan maceraya koşun.
  • Lego Batman 2: DC Super Heroes

    Sevilen Lego oyunu serisinin en yeni oyunu olan Lego Batman 2: DC Super Heroes’de birçok farklı kahraman ile oynayabilme şansına sahipsiniz.
  • LEGO Digital Designer

    Bilgisayarda LEGO küpleri ile hiç tasarlanmamış oyuncaklar yaratmanız için hazırlanan program sayesinde basit ve eğlenceli adımlarla 3 boyutlu LEGO oyuncakları hazırlayabilirsiniz.
  • LEGO Worlds

    LEGO Worlds Minecraft benzeri bir sandbox oyunudur
  • LEGO Speed Champions

    LEGO Speed Champions, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir araba yarışı oyunu.