LG Mobile Support Tool

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
41,702 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

LG akıllı telefonunuzun yazılımını güncellemek için hazırlanan bu resmi uygulamayı kullanabilirsiniz.

LG Mobile Support Tool programı LG mobil cihaz sahiplerinin cihazlarını yönetebilmek için kullanabilecekleri resmi uygulamalardan bir tanesi ve özellikle işletim sistemi güncellemeleri gibi önemli işlemlerin tamamlanmasında büyük bir rol oynuyor. En son işletim sistemi güncellemelerini almanın cihaz performansı üzerinde ne kadar önemli olduğunu dikkate alırsanız kesinlikle sahip olmanız gereken uygulamalar arasında olduğunu görebilirsiniz.

Programı çalıştırırken direkt olarak USB bağlantısını kullanmalısınız ve daha sonra programın cihazınızı tanımasını beklemelisiniz. Daha önceden USB sürücülerini yüklemediyseniz program ilk aşamada bu sürücüleri de yükleyerek sizi zahmetten kurtaracaktır. Elbette en son yazılım güncellemelerini kontrol etmek ve yüklemek için internet bağlantısına ihtiyacınız var.

Eğer yükleme işlemleri sırasında bir sorun meydana gelirse program yeniden cihazınızın işletim sistemini sorunsuz versiyona da döndürebiliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farbar Recovery Scan Tool

    Farbar Recovery Scan Tool, bilgisayarınızın Windows kayıt defterini diğer Windows bileşenlerini tarayarak zararlı ve istenmeyen dosyaları tespit edebilen başarılı ve basit bir program.
  • Wifi Hotspot Tool

    Bilgisayarınıza gelen internet bağlantısını diğer cihazlarla da paylaşmak istiyorsanız ücretsiz olan Wifi Hotspot Tool'u deneyin.
  • Datron DSC216 Dijital Kamera

    Datron Dijital Kamera DSC216 sürücüsüdür.
  • DriverIdentifier

    DriverIdentifier ile bilgisayarınızda eski olan sürücüleri listeleyerek güncelleme şansına sahipsiniz.
  • FExplorer

    Dosya Yöneticisi Programıdır.
  • Mustek DV 2000

    Mustek DV 2000 Kameranın Sürücüsü...
  • CoolTerm

    Bilgisayarınıza serial port üzerinden bağladığınız donanımları bu terminali kullanarak yönetebilirsiniz.
  • DiskMax

    Bilgisayarınızın sabit diskini gereksiz dosyalardan temizlemek ve performansını artırmak isterseniz DiskMax programını kullanabilirsiniz.