Light RSS Reader

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
2.6 MB DOSYA BOYUTU

Light RSS Reader, Android cihazlarınız üzerinde kolay haber takibi yapabilmek için kullanabileceğiniz bir RSS uygulaması.

Light RSS Reader, birden fazla haber kaynağını çok daha rahat ve pratik bir şekilde takip edebilmeniz için geliştirilen son derece basit ve hafif yapıda olan bir Android RSS uygulaması.

Her ne kadar basit olsa da gelişmiş özelliklere de sahip olan Light RSS Reader, adıyla da ne kadar hafif ve ufak boyutlu olduğunu belli ediyor. Eğer haber takibi yapabilmek için bir RSS uygulaması arıyorsanız fakat bu uygulamanın kasıntı bir şey olmamasını istiyorsanız Light RSS Reader'a mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.

Haberleriniz için farklı düzenleme ve kişiselleştirme seçenekleri sunan uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RSS Reader

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir rss okuyucu uygulamasıdır.
  • Google Reader

    Resmi olarak Google tarafından yayınlanan Google Reader hizmeti ile senkronize çalışan popüler rss takip uygulamasıdır.
  • NewsRob

    Google Reader hizmetini kullanan, çevrımdışı iken 90 adet rss içeriği okumanıza izin veren, Android için geliştirilmiş basit bir rss takip uygulaması.
  • Feedly

    Google Reader ile senkronize olarak çalışan, abone olduğunuz web sitelerini hem çok güzel hem de kullanışlı bir arayüzde takip etmenizi sağlayan rss takip uygulamasıdır.
  • gReader

    Android mobil cihazlar için geliştirilmiş resmi olmayan Google Reader senkronizasyonu ile çalışan hızlı, güvenli ve harika bir arayüze sahip rss takip uygulamasıdır.
  • FeedR News Reader

    Android için geliştirilmiş, mobil cihazınızın üzerinde çalışabilen, arama, önizleme, çevrımdışı okuma,filtreleme ve aboneliklerinizi kategorize edebilmenizi sağlayan özellikleri içinde barındıran gelişmiş bir rss okuyucu uygulaması
  • Haber RSS

    Haber RSS uygulamaları ile son dakika haberleri, en güncel haberler mobil cihazınızda.
  • Tiny Tiny RSS

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir RSS okuyucu uygulamasıdır.