LightMan Converter

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
3.55 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz bir ses dönüştürme aracı olan LightMan Converter ile en popüler ses dosyalarını zahmetsizce dönüştürebilirsiniz.

LightMan Converter ücretsiz olarak indirebileceğiniz kapsamlı bir ses dönüştürme ve işleme programıdır. Programın temel amacı ses dosyalarını dönüştürmek ve kullanıcılara pek çok farklı konuda da yardımcı olmaktır.

Bu program aracılığıyla hem dosyalarınızı kolaylıkla diğer formatlara dönüştürebilir, hem de CD'den diskinize ses dosyalarını aktarabilirsiniz. LightMan Converter'ın desteklediği formatlar arasında MP3, MP4/M4A, Ogg Vorbis, AAC, Bonk ve FLAC bulunuyor. Bu formatlar arasındaki dönüştürme işlemlerini sorunsuzca ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ses dosyalarını mobil cihazlarınız üzerinde oynatmak istiyor fakat bu amaca uygun bir program bulamıyorsanız, LightMan Converter aradığınız araç olabilir.

Program son derece kolay anlaşılır bir arayüze sahip ve işlemler esnasında herhangi bir sorun yaratmıyor. LightMan Converter arayüzünde temel oynatma araçlarını da barındırmakta. Program içine aktardığınız dosyaları başka bir araca ihtiyaç duymadan oynatabilirsiniz. Özellikle ücretsiz ve temel özellikler esahip bir dönüştürme aracı arıyorsanız, LightMan Converter beklentilerinizi karşılayacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır
  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free M4a to MP3 Converter

    Free M4a to MP3 Converter, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz hızlı ve etkili format dönüştüme programlarından bir tanesidir.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Free Video and Audio Converter

    Free Video and Audio Converter, kolay kullanımlı bir ses ve video format dönüştürücüsüdür.