Lightworks

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
683 TOPLAM İNDİRME
95.11 MB DOSYA BOYUTU

Lightworks uygulaması ile videolarınızı hızlı, güçlü ve profesyonel bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Güçlü ve profesyonel bir video düzenleme uygulamasına ihtiyacınız varsa, Mac OS X işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Lightworks uygulamasını sizlere tanıtalım.

Ücretsiz bir video düzenleme uygulaması olan Lightworks, pahalı video düzenleme uygulamalarının sunduğu pek çok özelliği sizlere sunuyor. Hızlı, güçlü ve profesyonel bir şekilde projeleriniz üzerinde çalışabilmenize imkan tanıyan uygulamada yüzlerce hazır efekt, maske ve araca ulaşabilirsiniz. Aklınıza gelebilecek her tür video formatını destekleyen Lightworks uygulamasının hız için optimize edilmiş olması da büyük avantaj sağlıyor diyebilirim.

Uygulama özellikleri:

  • Sezgisel kontroller,
  • Gerçek zamanlı efektler,
  • Çoklu kamera düzenleme,
  • Geniş codec desteği,
  • Hız için optimize edilmiş.
Volkan Yılmaz

Lightworks

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
250 TOPLAM İNDİRME
75.82 MB DOSYA BOYUTU

Lightworks uygulaması ücretli video düzenleme uygulamalarının tüm özelliklerini ücretsiz olarak sizlere sunuyor.

Profesyonel bir video düzenleme uygulaması olan Lightworks ile Linux işletim sistemli bilgisayarlarınızda videolarınızı etkili ve profesyonel bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

Windows, Linux ve Mac OS X işletim sistemlerinde kullanılabilen Lightworks uygulaması ProRes, Avid DNxHD, AVC-Intra, DVCPRO HD, RED R3D, DPX, AVCHD (AC3 audio), H.264, XDCAM EX / HD 422 gibi aklınıza gelebilecek her tür formatı destekliyor. Pahalı video düzenleme uygulamalarına para vermek istemiyorsanız, alternatif olarak kullanabileceğiniz güçlü bir video düzenleme uygulaması olan Lightworks; çalışmalarınızı içe aktarma veya dışa aktarma gibi işlemler yaparken olabildiğince hızlı çalışıyor.

Dünya standartlarında hassas video kırpma özelliği sunan uygulamada multicam düzenleme özelliği sayesinde birden fazla açıdan çekilen görüntüleri aynı ekrandan düzenleyerek senkronize klipler oluşturabilmeniz de mümkün. 100’den fazla hazır efekt, ayar ve maskeler gibi geniş bir araç kütüphanesi olan Lightworks uygulamasında projeleriniz üzerinde çok kolay ve etkili bir şekilde çalışabilirsiniz. 

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • Jing

    Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.
  • iSkysoft Video Editor

    iSkysoft Video Editor, video düzenlemelerinizi hem gelişmiş özellikler kullanarak hem de kolayca yapabilmenizi sağlayan yararlı bir program.