LIMBO

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2,605 TOPLAM İNDİRME

LIMBO, bağımsız oyunların patlama yapmasına ön ayak olduğu gibi, mükemmel oynanışıyla herkesten tam puan almayı başaran bir oyundur.

LIMBO, 2010 yılında oyuncularla buluşan, bağımsız bir platform-puzzle oyunudur. 

Playdead tarafından geliştirilen LIMBO, Xbox 360'a çıktıktan sonra çok beğenilmiş ve herkesin gözdesi olmayı başarmıştı. Bağımsız olarak geliştirilen ve yayımlanan oyun, geliştiricine kazandırdığı gelirlerle birlikte, diğer oyun stüdyolarını da heyecanlandırmış ve bağımsız olarak oyun geliştiriciler için muhteşem bir örnek olmayı başarmıştı. Bağımsız olarak geliştirilen, başta LIMBO olmak üzere, birkaç oyun oyun dünyası için de yeni bir soluk getirmişti.

LIMBO, oyunculara hikaye sunan bir yapım değil. Daha çok oynanış ve atmosferi ile ön plana çıkmayı başarıyor. Oyunun hikayesine dair bildiğimiz tek ayrıntı, ana karakterimizin kız kardeşinin peşinden LIMBO'ya girdiği ve onu kurtarmaya çalıştığı. Oyun boyunca karşımız çıkan diğer çocuklar ve büyük yaratıkların, nereden geldiği ya da bize neden saldırdıkları muallakta kalan durumlardan. Neredeyse hiç hikaye anlatmasa bile bize, çizimleri ve müzikleriyle bize aktarmak istediği duyguyu aktarmayı başaran oyun, türünün en başarılı oyunlarından bir tanesi olarak gösteriliyor. Oyuna yapılan aşağıdaki yorumlar ise her şeyi anlatır nitelikte:

"Limbo bir oyunun mükemmele en yakın hali.” 10/10 - Destructoid

"Bu oyun bir başyapıt.” 5/5 - GiantBomb

“Limbo dahice. Ürkütücü, garipçe bir şekilde dahice. Rahatsız edici, ürpertici bir şekilde dahice.” 5/5 - The Escapist

“Karanlık, rahatsız edici ancak yine de güzel, Limbo keşfedilmeyi hakeden bir dünya.” 5/5 - Joystiq

Ramazan Tugay Kahraman

LIMBO

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,156 TOPLAM İNDİRME
127 MB DOSYA BOYUTU

LIMBO Game kaliteli bir platform oyunudur

LIMBO Game oyunculara benzersiz bir macera sunan bir mobil platform oyunu.

Android işletim sistemini kullanana akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz Limbo ilk olarak Steam üzerinde yayınlanarak bilgisayar oyuncularının beğenisine sunulmuştu. Bu bağımsız yapım çıkışının ardından büyük beğeni kazanmıştı ve önemli ödüllere sahip olmuştu. Nihayet bu eğlenceli platform oyununu Android cihazlarımızda da oynayabiliyoruz.

LIMBO Game'de kaybolan kız kardeşini arayan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız kız kardeşinin izini bulabilmek için Limbo adlı farklı bir boyuta geçmek zorunda kalıyor. Bu boyutta kabuslar gerçekliğe dönüşmektedir ve karanlık bir hava hakimdir. Limbo'ya adım attığında ne yapacağını ve nereye gideceğini bilmeyen kahramanımızı yönlendirmek ve ona bu macerasında yol göstermek ise bize düşüyor. Oyunda bölümleri geçebilmek için zorlayıcı bulmacaları çözmemiz gerekmekte.

LIMBO Game atmosferi oldukça güçlü olan bir oyun. Oyunun siyaz-beyaz görselliği ortama uygun müziklerle ve kaliteli ses efektleriyle birleşmekte. Android cihazlarınızı yormadan çalışabilen Limbo yüksek kare hızlarında akıcı bir şekilde oynanabilmekte. 2 boyutlu çizimler oldukça kaliteli ve göze hoş görünüyor.

Eğer kaliteli bir platform oyunu oynamak isterseniz LIMBO Game'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

LIMBO

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,024 TOPLAM İNDİRME
103 MB DOSYA BOYUTU

LIMBO, popüler bilgisayar oyunu LIMBO'nun iOS işletim sistemi için hazırlanan mobil versiyonudur.

Zamanının popüler bilgisayar oyunları arasında yer alan bulmaca çözme oyunu LIMBO, uzun bir bekleyişin ardından iOS platformu üzerinde de yerini almış  oldu. LIMBO adıyla piyasaya sunulan oyunun yapımcısı Danimarkalı bir geliştirici olan Playdead.

En kasfetli ve karanlık ortamlarda karşımıza çıkan bulmacaları çözerek yolumuza devam etmeye çalıştığımız oyunda birçok tehlike bizleri bekliyor.

Oldukça basit ama etkileyici grafiklere sahip olan LIMBO, oyuna vereceğiniz parayı tamamen hak eden bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önce Xbox, PC veya PS3 platformları üzerinde karakterimiz LIMBO ile tanışmadıysanız ve bir iOS cihaz sahibiyseniz, LIMBO Game mutlaka satın alarak oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Birçok popüler inceleme sitesi ve dergisi tarafından tam not almayı başaran LIMBO, eski günleri yad etmek isteyen kullanıcılar için kaçırılmayacak bir fırsat niteliğindedir.

Sonuç olarak macera, korku, zeka ve bulmaca oyunlarının tümünü tek bir oyun içerisinde toplayan LIMBO'yu mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.