LinguaLeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
889 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

LinguaLeo, İngilizcenizi ilerletmenize yardımcı olan uygulamalar arasında bulunuyor ve dünya genelinde oldukça popüler.

LinguaLeo, Windows 8 tablet ve bilgisayarınız üzerinden İngilizcenizi geliştirmek için yararlanabileceğiniz yabancı dil öğrenme uygulamalarından biri. Her seviyeye uygun yazılmış çok sayıda İngilizce kitap, makale ve hikayeyi ücretsiz olarak sunan uygulama ile seviyenizi anbean takip etme şansına da sahipsiniz.

Dünya genelinde 8 milyondan fazla kullanıcısı bulunan LinguaLeo’nun Windows platformu için hazırladığı uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle LinguaLeo hesabınıza giriş yapmanız; yoksa yen bir ücretsiz hesap oluşturmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra giriş ekranına ulaşıyorsunuz ve sizleri orta ve ileri seviyede yazılmış içerikler karşılıyor. Çevrimiçi ve cihazınıza indirip dilediğiniz zaman internet bağlantısı olmadan okuyabileceğiniz bu içerikler kelime dağarcığınızı geliştirmenize yardımcı oluyor. Anlamını bilmediğiniz kelimeleri üzerlerine tıklayarak sözlüğünüze ekleyebiliyor ve sonrasında LinguaLeo web sitesine giderek kelimelerin anlamını, okunuş şeklini öğrenebiliyor ve gerek alıştırma gerekse de kelime oyunları ile pekiştirebiliyorsunuz.

LinguaLeo Windows 8 uygulamasını mobil ve web sürümü ile karşılaştırdığımızda oldukça geride kaldığını söylemem gerek. Uygulama içerisinden yapabileceğiniz şeyler oldukça kısıtlı. Öyle ki sadece anlamını bilmediğiniz kelimeleri sözlüğünüze ekleyebiliyor ve seviyenizi takip edebiliyorsunuz. Bunun dışında alıştırmalar, kelime oyunları, sözlük gibi LinguaLeo’yu öne çıkaran tüm özellikleri web üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

LinguaLeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
411 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

LinguaLeo uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden İngilizce öğrenebilirsiniz.

LinguaLeo uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak en kolay yoldan İngilizce öğrenebileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve kullanıcılarına sağladığı etkili öğrenme yöntemi sayesinde kesinlikle denemeniz gerekenlerden bir tanesi. Sorunsuz ve bedelsiz bir şekilde öğrenebileceğiniz İngilizce’yi uygulamada pratik etme ve hayat koşullarına göre deneme imkanına da sahipsiniz. Uygulamanın arayüzü ve tasarımı da dil öğrenme sürecini daha kolay hale getirebilecek şekilde düzenlenmiş.

Uygulamada dil öğrenirken bir hikayeyi takip ediyoruz ve böylece heyecan bir an eksik olmuyor ve öğrendiklerimizi anında test etmek mümkün hale geliyor. Gramer, kelime bilgisi, konuşma, dinleme gibi farklı alanlardaki dil yeteneklerini geliştirebilmenizi sağlayan uygulamanın temel özelliklerini de dilerseniz kısaca listeleyelim;

  • Tüm platformlarda senkronizasyon
  • Çeviri tercihleri
  • Kelime dağarcığı
  • Sözlük uygulaması
  • Telaffuz ve seslendirmeler
  • Alıştırmalar ve egzersizler

LinguaLeo’yu kullanırken diğer mobil platformlar ya da web arayüzünden de devam edebilir, böylece kaldığınız yerden dil öğrenmeyi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Tek bir cihaza bağlı olmamak LinguaLeo’nun en dikkat çeken yetenekleri arasında yer alıyor.

Eğer İngilizce öğrenmeyi zor buluyor ve sancısız bir şekilde yeni çözümler arıyorsanız uygulamaya göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

LinguaLeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
172 TOPLAM İNDİRME
25.9 MB DOSYA BOYUTU

LinguaLeo uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.

LinguaLeo uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir İngilizce öğrenme uygulaması olarak karşımıza çıktı ve kolayca kullanılabilen etkili bir yapıya sahip. Uygulamanın ücretsiz olması ve olabildiğince kaliteli bir içerik sunması da dikkat çeken yanları arasında yer alıyor. Aynı anda hem öğrenmeye hem de pratiğe olanak tanıyan yapısı sayesinde kullanırken yetişkinler de çocuklar da zorlanmayacaklardır.

Uygulamayı kullanırken farklı koşullar altında kullanabileceğiniz farklı kategoriler yer alıyor ve böylece hayatın farklı anlarında nasıl konuşmanız gerektiğine dair iyi bir öğrenme süreci yaşıyorsunuz. Bir yandan öğrenmek bir yandan da egzersizlerle kendinizi test etmek mümkün ve bu sayede İngilizce’yi pekiştirmek de daha kolay hale geliyor.

Temel özelliklerine kısaca göz atacak olursak;

  • Çevrimdışı öğrenme imkanı
  • Farklı platformlar üzerinde takip
  • Ek kelimeler ekleyebilme
  • Alıştırmalar
  • Dinleme ve okuma seçenekleri
  • Bol kelime dağarcığı
  • Etkili sözlük yapısı

LinguaLeo diğer mobil platformlarda ve web üzerinde de bulunuyor. Bu sayede tüm cihazlarınızdan istediğiniz an kaldığınız yerden devam edebiliyor ve yabancı dilinizi geliştirebiliyorsunuz. Eğer mevcut İngilizce öğrenme uygulamalarını yetersiz buluyorsanız LinguaLeo’ya da bir göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

LinguaLeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
973 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

LinguaLeo uygulamasını kullanarak Windows Phone işletim sistemli cihazlarınızda kolayca İngilizce öğrenebilirsiniz.

LinguaLeo, hem diğer mobil platformlarda hem de webde yer alan bir İngilizce öğrenme servisi ve ücretsiz olarak kolay yoldan yabancı dil öğrenmenizi sağlıyor. Windows Phone işletim sistemli mobil cihazlarda da yer alan uygulama, bu sayede her an her yerden dil öğrenme sürecinizi takip etmenize yardımcı oluyor. Uygulamanın bedelsiz sunulması ve buna rağmen kolay kullanılır kaliteli bir yapıyı bol içerikle bizlere iletmesi ise elbette sevindirici haberler arasında.

Sadece gramer değil, aynı zamanda kelime öğrenme ve dili kullanma kabiliyetlerini geliştirme yönünde araçlara da sahip olan uygulama, bu sayede İngilizce’nin her alanında yetkin hale gelmenize yardımcı oluyor.

Gerçekleştirdiğiniz eğitimlerin kayıtları da tutulduğu için hangi düzeylerde ne kadarlık puanlara sahip olduğunuzu görebiliyor, bir sonraki adıma geçerken bulunduğunuz yeri dikkate alabiliyorsunuz. Kelime sözlüğü ise hem varolan kelimeleri görmenize imkan tanıyor hem de kendi kelimelerinizi ekleyerek daha gelişmiş bir sözlük deneyimi yaşamanızı sağlıyor.

İçerisinde gelen şarkı dinleme bölümünde dinlediğiniz şarkıların sözlerini de görebiliyor, bilmediğiniz yerlerde kelimelerin üzerine tıklayarak hemen anlamlarını öğrenebiliyorsunuz. Varolan tematik kelime grupları ise spesifik konulara dair kelime dağarcığınızı geliştirebilmek için oldukça etkili.

Eğer Windows Phone için hazırlanmış az sayıdaki yabancı dil öğrenme uygulamalarından en iyisini denemek isterseniz LinguaLeo’yu sakın kaçırmayın.

Yiğit Ekim Demir

LinguaLeo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,229 TOPLAM İNDİRME

LinguaLeo web uygulaması ile ücretsiz olarak ve hemen İngilizce öğrenmeye başlayabilirsiniz.

LinguaLeo web uygulaması, bilgisayarını kullanarak İngilizce öğrenmek isteyenlerin kullanabilecekleri kaliteli servisler arasında yer alıyor. Öyle ki, uygulamayı kullanarak gramerinizi geliştirmekten tutun da kelime bilginizi ve konuşma dili kullanımını bile mükemmel düzeye getirme şansınız var. Varolan pek çok farklı ünitede farklı konular işleniyor ve bu esnada çeşitli temalar üzerine kurulu kelime ve kalıp bilginizi de arttırarak dili aktif olarak kullanabilecek bir hale geliyorsunuz.

Servisin arayüzü herkesin hemen alışabileceği şekilde düzenlenmiş ve bu sayede zorlanmadan kullanmaya başlayabilirsiniz. Tabii ki ücretsiz olması da en büyük artıları arasında yer alıyor. Bilhassa klasik öğrenme metodlarından sıkılanlar için büyük önem arzeden LinguaLeo, mobil cihazlardaki tüm platformlarda da bir uygulamaya sahip olduğu için her an her yerden kaldığınız konuya devam etmenizi sağlıyor.

Aktif olarak geliştirilmeye devam eden ve okuyabileceğiniz, dinleyebileceğiniz pek çok materyal barındıran LinguaLeo, sahip olduğu egzersizler ve sınav örnekleriyle de daha iyi bir şekilde sınavlara hazırlanabilmenizi sağlıyor.

Uzun süredir İngilizce öğrenmek istiyor ancak pahalı dil kurslarına para vermek istemiyorsanız kesinlikle üye olmanız gereken servislerden birisi olduğunu söyleyebilirim. Facebook hesabınızla giriş yapabileceğiniz web servisinde, geldiğiniz düzeyi arkadaşlarınızla da paylaşabilir, böylece ne kadar İngilizce bildiğinizi onlara gösterebilirsiniz.

Dil öğrenmek isteyenlerin kesinlikle bir defa denemesini öneriğim LinguaLeo’yu dilerseniz mobil cihazlarınızdan da kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Audible

    Audible, 100.000'den fazla kitaba ulaşabileceğiniz ve dinleyebileceğiniz bir Windows uygulaması.
  • TED

    TED uygulaması ile konferansa katılan kişilerin konuşmalarını canlı olarak izleyebilir veya dinleyebilirsiniz.
  • Wikipedia

    Wikipedia Windows 8.1 uygulaması ile çevrimiçi ansiklopedi içeriğine hızlıca ulaşabilirsiniz.
  • GS Preschool Games

    GS Preschool Games, küçük çocuklara yönelik hazırlanmış, eğitici oyunlar içeren bir uygulamadır.
  • iFixit: Repair Manual

    iFixit: Repair Manual uygulaması sayesinde zarar görmüş cihazınızı kendiniz tamir edebilirsiniz.
  • Try Lumia

    Try Lumia, Windows Phone işletim sistemine geçiş yapmak isteyenler için hazırlanmış videolu rehber uygulama.
  • Duolingo

    Duolingo, İngilizce, Almanca başta olmak üzere en yaygın yabancı dilleri ücretsiz öğrenebileceğiniz en iyi uygulama.
  • DynEd

    DynEd indirin, en iyi İngilizce dil öğrenme programına sahip olun.