LISTSP

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
218 TOPLAM İNDİRME
0.4 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda yürütülen tüm işlemleri kolayca görüntüleyebilme ve sonlandırabilme şansına bu program ile sahipsiniz.

LISTSP programı bilgisayarınızda varolan ve açık olan işlemleri gözlemlemenizi sağlayan kullanışlı ve hafif bir uygulama. Özellikle Windows'un kendi görev yöneticisini anlaması zor buluyorsanız hem açık programları, hem servisleri hem de sürücüleri gösteren bu programı beğeneceğinize inanıyorum.

Uygulamanın sahip olduğu yetenekler arasında yürütülen işlemleri durdurmak veya işlemleri başlatmak, hizmetleri deaktive etmek yahut aktifleştirmek, açılan uygulamaları görüntülemek ve ağ operasyonlarını görüntülemek yer alıyor. Özellikle sık sık sisteminizde sizin haberiniz olmayan uygulamaların çalıştığından şüpheleniyorsanız kendiniz direkt olarak arkaplanda çalışan herşeyi görebilirsiniz.

Sadece uygulamaların adlarını değil aynı zamanda kullandıkları sistem kaynaklarını da görüntüleyebileceğiniz LISTSP tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu sunuluyor. Sade ve kolay anlaşılır arayüzü sayesinde bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Programı kullanırken admin yani yönetici yetkilerinizle açmanız gerekmektedir.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • PCMedik

    Windows kullanıcılarının başına gelen ani sistem çökmeleri ve bilgisayarın nedensiz yavaşlamasına karşı sisteminizi düzenleyerek sizi bu sorunlardan kurtarabilecek kullanımı kolay bir sistem düzenleme programı.