Little Inferno

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,429 TOPLAM İNDİRME
104 MB DOSYA BOYUTU

Little Inferno, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Little Inferno, Android cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz farklı ve orijinal bir oyundur. World of Goo'nun yapımcıları tarafından geliştirilmiş olan oyun, bugüne kadar duyacağınız en enteresan oyunlardan bir tanesi.

Facebook'ta ineklerin üzerine tıklayarak oynadığınız çiftlik oyunlarına bir eleştiri olarak doğmuş olan oyun, bu tarz oyunlardaki tıkla-bekle, beklemek istemiyorsan para öde mantığına karşı ortaya çıkmış. Fakat daha sonra binlerce oyuncu tarafından sevilerek benimsenmiş.

Little Inferno'da aslında tek amacınız bir şeyleri ateşe atıp yakmak. Bir şöminenin önünde oynadığınız oyunda tek amacınız elinizdeki şeyleri şöminede yakmak. Bunun için para mı verilir diye düşünüyor olabilirsiniz fakat oyun bundan ibaret değil.

Oyuna ilk başladığınızda sizi oyunun nasıl bir şey olduğunu anlatan bir mektup karşılıyor. Ardından diğer her şeyi olduğu gibi bu mektubu da yakabiliyorsunuz. Oyun, bunu bile memnun edici bir hale getiriyor çünkü grafikler, ses efektleri, fizik motoru, gerçekten bir şeyleri yakıyormuşsunuz hissi veriyor.

Yani aslında bir futbol oyununda topa vurmak veya hayatta kalma oyununda ateş etmek nasıl eğlenceliyse bu oyunda da bir şeyleri yakmak bir süre sonra size eğlenceli geliyor. Oyunda bir katalog var ve yakmak istediklerinizi  seçiyorsunuz. Bir süre bekledikten sonra o eşya geliyor.

Her yaktığınız eşya size para kazandırıyor ve böylece daha fazla eşya alabiliyorsunuz. Örneğin kombinasyonlar yaptığınızda yani birden fazla eşyayı bir arada yaktığınızda beklenmedik animasyonlar ortaya çıkıyor ve çok daha fazla para kazanabiliyorsunuz. Daha sonra da bu paralarla yeni eşyalar satın alıyorsunuz.

Kısacası enteresan bir oyun olan Little Inferno, bir şeyler yakma isteğinizi açığa çıkartacak türden ve indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Little Inferno

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Little Inferno, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.

Little Inferno, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz enteresan bir oyundur. Beceri oyunu demek çok da doğru olmasa da bu oyunu tanımlamak için başka bir kategori olduğunu sanmıyorum çünkü çok kendine özgü bir oyun.

World of Goo'nun yapımcıları tarafından geliştirilmiş olan oyun tam bir Indie oyunu diyebilirim. Yani bağımsız geliştiriciler tarafından geliştirilmiş ve orijinalliğini korumayı başarmış oyunlardan bir tanesi.

İlk başta Facebook'taki çiftlik oyunlarına tepki olarak doğmuş olan oyun tıkla-bekle, beklemek istemiyorsan para öde mantığını eleştirmek için geliştirilmiş fakat daha sonra pek çok oyuncu tarafından sevilerek benimsenmiş.

Oyun aslında en temel içgüdümüz olan yok etme kavramı üzerine kurulu çünkü oyunda tek amacınız bir şeyleri şömineye atarak yakmak. Fakat oyun bunu çok eğlenceli ve farklı bir deneyime dönüştürüyor.

Hepimiz gerçekte bir şeyleri yaktığımızda ne olacağını görmek istiyoruzdur. Oyun bunu gayet gerçekçi bir biçimde yapıyor. Grafikler, fizik motoru, ses efektleri size inanılmaz gerçekçi bir deneyim sunuyor.

Neden bu oyuna para vereyim diye düşünüyorsanız örneğin bir futbol oyununda topa vurmak veya hayatta kalma oyununda ateş etmek nasıl eğlenceliyse bu oyunda da bir şeyleri yakmak bir süre sonra size eğlenceli geliyor.

Oyunda yaktığınız her eşya size para kazandırıyor ve daha sonra bu para ile de yeni eşyalar alabiliyorsunuz. Örneğin kombinasyonlar yapıp birden çok eşyayı aynı anda yaktığınızda beklenmedik miktarlarda para kazanabiliyorsunuz.

Benzer oyunlardan sıkıldıysanız ve farklı bir oyun denemek istiyorsanız Little Inferno'yu tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Little Galaxy

    Little Galaxy, Android cihazlarını üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir atari oyunudur.
  • Little Tailor

    Little Tailor, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir elbise dikme oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Sword of Inferno

    Sword of Inferno başarılı bir aksiyon oyunudur
  • Little Galaxy Family

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.
  • A Little to the Left APK

    Düzensiz alanlardaki eşyaları topladığınız A Little to the Left APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Hem seviyeleri geçin hem de kendinizi rahatlatın!
  • My Little Fish

    My Little Fish'te sevimli balığımıza bakmaya ve onu mutlu etmeye çalışıyoruz.
  • The Little Fox

    The Little Fox mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur