LittleShoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,251 TOPLAM İNDİRME
21.2 MB DOSYA BOYUTU

LimeWire'ı geliştiren ekibin yeni p2p dosya paylaşım uygulaması olan Little Shoot ile artık başka bir programa gerek kalmadan internet tarayıcınız üzerinden dosya paylaşabilecek, dosya aratabilecek, dosya indirebilecek ve YouTube, Flickr, Yaho

LimeWire dosya paylaşım (p2p) programının üreticilerinden yepyeni bir dosya paylaşım fikri olarak ortaya çıkan LittleShoot ile artık başka bir programa ihtiyaç duymadan İnternet tarayıcınız üzerinden dosya aratabilecek, indirebilecek veya paylaşabileceksiniz. 200 mb üst limiti olan yazılım bir tarayıcı eklentisi olarak geliyor. Google App Engine ve Django ile geliştirilen LittleShoot ile dosya paylaşımının yanında YouTube, Flickr, Yahoo, LimeWire gibi platformlarda arama sonuçları görüntülenebiliyor.

Video, ses, doküman, uygulama, resim gibi farklı kategorilerde yapacağınız aramalar ile sonuçların daha doğru çıkmasını da sağlayabiliyorsunuz. 

Dosyayı indirirken ayrıca oynatmanıza da yarayan sistemi ve hızlı indirme işlemleri ile aradığınız dosyaları kolayca bulmanızı ve hızlı bir şekilde indirmenizi sağlıyor. 

Önemli! Bu uygulamayı Program Ekle / Kaldır bölümünden kolaylıkla kaldırabilirsiniz. Ayrıca program yüklendikten sonra Windows Güvenlik Duvarı uyarısı çıkacaktır. "Bu uygulamayı engelleme" veya "bu uygulamaya izin ver" butonuna basarak programın internet ile bağlantı kurmasını sağlayabilirsiniz.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Air Explorer

    Air Explorer, farklı bulut depolama servislerini tek bir merkezden yönetmenizi sağlayan, bu servisler arasında dosya transferi yapabileceğiniz ve dosya paylaşımı imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • GigaTribe

    GigaTribe ile kendinize özel sadece tanıdığınız ve bildiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla müzik, video, fotoğraf ve doküman paylaşımı yapabileceğiniz dosya paylaşım ağınızı oluşturabilir, en yeni şarkılara ait mp3'leri anında b
  • SynaMan

    SynaMan programını kullanarak en hızlı şekilde ağ üzerindeki bilgisayara dosya gönderebilir ya da onlardan dosya indirebilirsiniz.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • FolderShare 2.5.8

    FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla ...
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.