Local Cloud

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
465 TOPLAM İNDİRME
0.41 MB DOSYA BOYUTU

Local Cloud ile PC ve Mac üzerinde yer alan dosyaları Android ve iOS cihazlarınız yardımıyla açabilirsiniz.

Local Cloud, herhangi bir bilgisayar üzerinde depolanan verilere hızlı bir şekilde uzaktan erişim sağlayabilmek için tasarlanmış ve bilgisayarınız üzerinde dosya paylaşım hizmetini kullanabilmek için bulunması gereken yararlı bir bileşendir.

Program sayesinde iOS ve Android cihazlarınız aracılığıyla PC veya Mac üzerinde kendi belirlemiş olduğunuz klasörlere kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Sistem tepsisi üzerinde arka planda çalışan Local Cloud ile ilgili ayarları programın sistem tepsisi üzerinde yer alan ikonuna sağ klik tıklayarak yapılandırabilirsiniz.

Bu sayede paylaşamak istediğiniz klasörü, kullanıcı adını ve şifreyi belirleyerek bilgisayarınız üzerine bağlanacağınız iOS veya Android işletim sistemine sahip cihazlara belirlemiş olduğunuz bu bilgileri girerek, paylaşmış olduğunuz klasörlere uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

Sonuç olarak yerel bulut sunucusu görevi gören ve mobil cihazlarınızla uzaktan bilgisayarınız üzerinde yer alan dosyalara erşim sağlayabileceğiniz Local Cloud'ı denemenizi öneririm.

Can Çevrim

Local Cloud

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Local Cloud, Android cihazlarınız üzerinden bilgisayarınız üzerindeki dosya ve klasörlere erişebileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Local Cloud, PC ve Mac üzerinde yer alan dosyalarınıza Android cihazlarınız üzerinden erişim sağlayabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Yerel ağ bağlantısının hızını ve bulut sunucuların güvenlik öğelerini kullanıcılar için bir araya getiren Local Cloud, bu yönüyle kullanıcıların kendi bilgisayarlarını adeta bir bulut dosya depolama servisiymiş gibi kullanmalarına olanak sağlar.

Her ne kadar uygulama kendine ait bir güvenlik duvarı içerisinde çalışıyor olsa da kullanıcıların dosya transferleri için ayrıca özel bir şifreleme metodu daha kullanarak, dosya transferlerini çok daha güvenli bir hale getirmektedir.

Local Cloud Android uygulaması aracılığıyla erişim sağlamak istediğiniz PC veya Mac üzerinde de Local Cloud bulut sunucusu uygulamasının yer alması gerekmektedir.

Sonuç olarak Android cihazlarınız üzerinden PC veya Mac üzerinde yer alan dosyalara hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabileceğiniz Local Cloud'u tüm kullanıcılarımıza öneriyorum.

Can Çevrim

Local Cloud

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME
5.1 MB DOSYA BOYUTU

Local Cloud, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız aracılığıyla PC ve Mac üzerindeki dosyalarınıza ulaşabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.

Pc ve Mac üzerinde yer alan dosyalarınıza iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız aracılığıyla erişmenize olanak sağlayan Local Cloud, yerel ağ bağlantısının hızını ve bulut sunucularının güvenlik önlemlerini bir araya getiren ve aynı zamanda oldukça kullanışlı bir uygulamadır.

Bu sayede kullanıcıların kendi bilgisayarlarını adeta bir bulut dosya depolama servisiymiş gibi kullanmalarına olanak tanıyan uygulama, aynı zamanda oldukça güvenlidir.

Öyle ki kendine ait bir güvenlik duvarı içerisinde çalışmasının yanı sıra, kullanıcıların dosyaları için gerçekleştirdiği veri alış verişleri sırasında kendine özel metoduyla dosyaları tekrar şifrelemektedir.

Sonuç olarak iOS cihazlarınız aracılığıyla PC ve Mac üzerinde yer alan klasörlerinize erişim sağlayabileceğiniz hızlı ve kullanışlı bir uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız, Local Cloud'u mutlaka denemelisiniz.

Not: Local Cloud Android uygulaması aracılığıyla erişim sağlamak istediğiniz PC veya Mac üzerinde de Local Cloud bulut sunucusu uygulamasının yer alması gerekmektedir.

Can Çevrim

Local Cloud

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
1.9 MB DOSYA BOYUTU

Local Cloud, Mac'iniz üzerinde yer alan dosyalarınıza iOS cihazlarınız aracılığıyla ulaşmanıza olanak sağlayan yerel bulut sunucu yazılımıdır.

Local Cloud, yerel ağ bağlantısını kullanarak Mac'iniz üzerinde yer alan dosyalara iOS cihazlarınız aracılığıyla ulaşabilmeniz için tasarlanmış yerel bunut sunucusu programıdır.

Güvenlik duvarı içerisinde çalışan yazılım, kullanıcılara ait şifrelerin ve hesap bilgilerinin güvenliğini korumak için ayrıca kendi şifreleme yöntemlerini de kullanmaktadır. Bu sayede kullanıcıların verileri çok daha güvenli bir şekilde saklanmaktadır.

Durum çubuğu menüsü üzerinde yer alan program arka planda çalıştığı için göze batmaz ve istenilen her zaman kolayca programa erişim sağlanabilir. Yine program ayarlarına durum çubuğu üzerinde yer alan ikon üzerinden ulaşılabilir ve kolayca yapılandırılabilir.

İlk kurulum sırasında, kullanıcıların Mac'lerini iOS cihazlarıyla güvenli bir şekilde eşleştirebilmeleri için kendilerine ait bir kullanıcı hesabı açmaları gerekmektedir.

Sonuç olarak Mac'iniz üzerinde kendi belirlemiş olduğunuz klasörlere iOS cihazlarınız aracılığıyla bağlantı kurmak istiyorsanız, Mac'iniz üzerinde Local Cloud adlı yerel bulut sunucusu programına mutlaka ihtiyaç duyacaksınız.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • Yunio

    Yunio, dosyalarınızı paylaşabileceğiniz ve senkronize edebileceğiniz basit, kolay kullanılabilen bir programdır.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • Cubby

    Cubby, dosyalarınızı yüklemenize ve istediğiniz yerden kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Tribler

    Tribler, ses, video, resim dosyaları ve daha fazlasını indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir dosya paylaşım programıdır.
  • Seafile

    Seafile küçük ekiplerin ortak dosya ve dökümanlar üzerinde çalışmasını kolaylaştıran senkronizasyon ve dosya paylaşım programıdır.