Logitech Arx Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
413 TOPLAM İNDİRME
1.8 MB DOSYA BOYUTU

Logitech Arx Control ile oyun bilgilerinizi ve bilgisayar istatistiklerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz

Logitech Arx Control üst kalite oyuncu ekipmanları ile tanınan Logitech tarafından geliştirilmiş olan bir sistem istatistikleri görüntüleme, oyun bilgileri görüntüleme ve uzaktan pc kontrol etme uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirp kullanabileceğiniz bir uygulama olan Logitech Arx Control sayesinde bilgisayarınızın başında olmasanız bile bilgisayarınızın durumu hakkında bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Bilgisayarınızın işlemci kullanımı, RAM kullanımı, ekran kartı işlemcisi (GPU) kullanılımı ve video belleği kullanımı gibi bilgiler Logitech Arx Control ile takip edilebilmekte.

Logitech Gaming Software ile senkronize bir şekilde çalışan Logitech Gaming Software eğer Logitech marka oyun klavyesi ve faresi gibi oyun ekipmanlarına sahipseniz bu ekipmanlar için oluşturduğunuz profillere göz atmanıza ve G tuşlarını görüntülemenize izin veriyor. Bunun yanında Logitech Gaming Software kullanarak bilgisayarınızın medya ayarlarını Android mobil cihazınız aracılığıyla değiştirebilirsiniz.

Logitech Gaming Software ile bilgisayarınızda yüklü olan oyunları da görüntüleyebilmektesiniz. Ayrıca uygulama destekleyen oyunlarda geçerli olmak üzere gerçek zamanlı oyun içi bilgileri de kullanıcılara sunabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Logitech Arx Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Logitech Arx Control ile bilgisayarınızı uzaktan yönetebilir ve sistem bilgilerinize ulaşabilirsiniz

Logitech Arx Control eğer Logitech marka oyun ekipmanları kullanıyorsanız size kullanışlı özellikler sunacak olan bir uzaktan pc kontrol etme uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Logitech Arx Control sayesinde mobil cihazlarınız aracılığıyla nerede olursanız olun sistem istatistikleri görüntüleme işini gerçekleştirebilirsiniz. Logitech Arx Control bilgisayarınızın işlemci kullanımını, RAM kullanımını, video işlemcisi (GPU) kullanımını ve video bellek kullanımını grafiksel olarak size gösterebiliyor.

Logitech Arx Control eğer desteleyen oyunlara sahipseniz size oyun içi gerçek zamanlı bilgiler de sunabiliyor. Logitech Arx Control'un en kullanışlı yönü ise bilgisayarınızı uzaktan yönetmenize imkan tanıması. Logitech Arx Control ile evde olmasanız bile bilgisayarınızın medya ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Logitech Gaming Software ile birlikte kullanılan Logitech Arx Control uygulaması Logitech Gaming Software ile senkronize olabiliyor ve fare ve klavye gibi Logitech oyun ekipmanlarında kullandığınız G tuşlarını size listeleyebiliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Q Remote Control

    Q Remote Control, bilgisayar ve tabletinizi Android telefonunuzdan kontrol edebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Remote Control for TV

    Remote Control for TV uygulaması ile akıllı telefonunuzu televizyon kumandası olarak kullanabilirsiniz.
  • Remote Control for TV Ultimate

    Remote Control for TV Ultimate akıllı televizyonlar üzerinde çalışan kapsamlı bir kumanda uygulamasıdır.
  • AirDroid Parental Control

    AirDroid Parental Control ile Android cihazınızda çocuğunuzun internet kullanımını, etkinliklerini ve aktivitelerini takip edebileceksiniz.
  • Android TV Remote Control

    Android TV Remote Control, Android TV'nizi mobil cihazınızdan yönetme kolaylığı sunan bir Google uygulamasıdır.
  • Control Center

    Control Center uygulaması, Android cihazlarınıza iOS Denetim Merkezi özelliğini getiriyor.
  • Pie Control

    Android cihazlarınızda ihtiyaç duyduğunuz araçlara ve uygulamalara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • ESET Parental Control

    ESET Parental Control, Android telefon, tablet ve giyilebilir cihazlarla uyumlu ebeveyn kontrolü uygulamasıdır.