Logos Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
235 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Logos Quiz, 600'den fazla logo ile logo bilginizi test eden popüler bir Windows 8.1 oyunu.

Logos Quiz, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz logo bulmaca oyunları arasında ve oldukça popüler. Günlük hayatımızda gerek tv izlerken, gerek dışarıda, gerekse de internette rastladığımız logoları oyun içerisinde görmemiz mümkün.

600’den fazla logoyu bilmemiz gereken oyunda toplamda 8 seviye bulunuyor. İlk seviyede 80 logo karşımıza çıkıyor ve karışık olarak dilediğimizden başlayıp ilerleyebiliyoruz. Logolar bu seviyede tahmin edeceğiniz üzere daha ön planda olan bir yerden aşina olduğumuz logolar ve hızlıca bulabiliyoruz. Ancak ilerleyen bölümlerde bilinen logolar kendisini çok az bilinen, kıyıda köşede kalmış veya değişmiş logolara bırakıyor. Neyse ki bu logolarla karşılaştığımızda kullanabileceğimiz üç adet ipucu ve logo isminin hepsini açan yıldız hakkımız var. Ücretsiz sürümde sınırlı sayıda gelen ipuçlardan logoyu tahmin etmek mümkün. Yıldız ise yanıtı tek seferde görmemizi sağlıyor ve tek seferde de bitiyor. İpuçlarını veyahut yıldız yardımcısını kazandığımız puanlarla da alabilseydik daha iyi olurdu ancak gerçek para ödememiz gerekiyor ve de oldukça pahalılar.

Tablet kullanıcıları için ayrı klasik masaüstü bilgisayar kullanıcıları için ayrı klavye seçeneği sunan Logos Quiz oyununda logoları belli bir süre içerisinde bilmeniz gerekmiyor ve dilediğiniz logodan başlayabiliyorsunuz. Oyunda puan kazanma olayı ise basit ancak beğenmediğini belirtmem gerek. Oyun esnasında logoları bildikten sonra kaç puan kazandığınızı göremiyorsunuz. Çevrimiçi en iyiler listesine baktığınız vakit puanınızı ve sıralamanızı görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

Logos Quiz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Logos Quiz, Windows Phone kullanıcıları tarafından en çok oynanan logo bulmaca oyunu.

Logos Quiz, Windows Phone Mağazası’ndaki logo bulmaca oyunları arasında en popüleri ve de ücretsiz indirip oynayabiliyoruz. Her gün televizyonda, sokakta, internette gördüğümüz veyahut kullandığımız ürünlerini logolarını karşımıza çıkaran bulmaca oyununda yüzlerce logo yer alıyor. Bu logoların tümünü hiçbir yardım almadan bilmek ise herkesin harcı değil.

Windows Phone platformunda en çok oynanan logo bulmaca oyununda yüzlerce sayıda yüksek çözünürlüklü logo ve resim karşımıza çıkıyor. Soruları bildikçe seviye atlıyoruz. Oyunda en eski logolar da yer aldığından bir noktadan sonra ipuçlarını kullanmak zorunda kalıyoruz. Sınırlı sayıda olan ipuçları bize logo hakkında tek cümlelik oldukça kısa bir bilgi sunuyor. Ancak ipucu hakkımız üç ile sınırlandırılmış. Daha fazla ipucu için oyunun tam sürümünü satın almamız gerekiyor. İpuçlarının yanı sıra sorunun yanıtını tek seferde açabilen yıldız hakkımız var. Bu da sınırlı olduğundan bulamayacağınızı düşündüğünüz, bir türlü aklınıza gelmeyen logolarda kullanmanızı öneririm.

Logo bigimizi test eden oyunda toplam 8 seviye bulunuyor. İk seviyede 80 logo yer almakta. Logolardan dilediğimiz seçip oyuna başlıyoruz. Tüm logoları bildiğimizde ikinci seviye geçiyor ve böyle böyle ilerliyoruz. Seviyeleri tamamladıkça puan kazanıyoruz ve en iyiler listesinde en yüksek puanı yapmış yani en fazla logoyu bilmeyi başarmış kişileri görebiliyoruz. Bence oyunun zaman sınırlı sürümü olsaydı yani logoları belli bir süre içerisinde bilmemiz istenseydi çok daha zevkli bir oyun olurdu. Ancak bu haliyle de oynanabilir ve eğlendiriyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Multiple Choice Quiz Maker

    The Multiple Choice Quiz Maker ile kısa sürede kolayca testler ve quizler hazırlayabilirsiniz.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Lumines Remastered

    Lumines Remastered, Steam üzerinden edinilebilecek bulmaca oyunlarından bir tanesidir.
  • Numpuz

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu