LookInMyPC

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
3.2 MB DOSYA BOYUTU

LookInMyPC, ayrıntılı sistem raporları hazırlamanıza olanak tanıyan ücretsiz ve kullanışlı bir yazılımdır.

LookInMyPC sisteminiz üzerinde bulunan tüm donanım ve yazılımlarla ilgili kapsamlı sistem raporu hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.

Aktif ağ ve internet bağlantıları, TCP/IP bağlantı noktası kullanımı, ayrıntılı olay günlüğü, Windows güncelleştirmeleri ve düzeltmeleri, başlangıç programları, yüklü hizmetler ve çok daha fazlası hakkında ayrıntılı raporlar hazırlayabileceğiniz LookInMyPC, raporları yeni bir tarayıcı sayfası üzerinde kullanıcılara sunar.

Aynı zamanda teknik destek almak için hazırladığınız raporları otomatik olarak sıkıştırarak kendi belirleyeceğiniz e-posta adreslerine gönderebilirsiniz.

LookInMyPC sisteminizin ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadan sadece sistem rapoları hazırlamaktadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.
  • SlimCleaner

    SlimCleaner, sistem üzerinde yaptığı analiz ve bakım sonucunda, bilgisayarı en kararlı ve temiz çalışma ortamına kavuşturan bir sistem aracıdır.