Loop Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Loop Dots, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz renkli nokta bağlama oyunu.

Loop Dots, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz renkli nokta bağlama oyunu. Farklı renkte noktaları hareket sınırını aşmadan olabildiğince karmaşık tasarlanmış tablolarda bağlamaya çalıştığınız oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz ve görevleri tek başınıza tamamlamak durumundasınız.

TwoDots oyununa alternatif olarak oynayabileceğiniz fazla zor olmayan bir oyun diyebilirim. Olabildiğince renkli tablolarda en az iki aynı renkte noktayı bağlayarak ilerliyorsunuz ancak tabloların yapısı kolaylıkla ilerlemeniz mani oluyor. Bazı tablolarda renkli noktaların yapısı değişiyor, bazı bölümlerde onlarca nokta içerisinden renkli blokları çıkarmanız isteniyor, bazı bölümlerde de belli sayıda renkli noktayı birleştirmek için uğraşıyorsunuz.

Bölümlerde son hareketinizi geri alma, noktaları konumlarını değiştirme, daha az hareketle daha fazla noktayı eritme kolaylığı sunan güçlendiricilerden yardım alma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Loop Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Loop Dots, renkli noktalara bağlamaya çalıştığınız ücretsiz bir Android oyunu.

Loop Dots, Android cihazlarınızda boş zamanlarınızda kafa yormadan oynayabileceğiniz bulmaca oyunları arasında. TwoDots oyununu bitirdiyseniz yeni bölümlerin eklenene dek beklemeden alternatifini oynayabilrsiniz.

Tüm platformlarda resmi olarak karşımıza çıkkan Loop Dots oynanış olarak TwoDots’dan farklılık göstermiyor. Yine karşınızda birbirlerine bağlamanız gereken renkli noktalar var ve en az iki tanesine bağlayarak eritmeye çalışıyorsunuz ve tablonun yapısından bunu kolaylıkla başarmanız mümkün değil. Üstüne üstlük hareket sınırınız da olduğundan olabildiğince az hamlede yapmak durumundasınız.

Oyunda bölüm bölüm ilerliyorsunuz ve her bölümde göreviniz farklılık gösteriyor. Bazen belli sayıda farklı renkte noktayı bağlamanız, bazen hareket sınırınızı aşmadan bağlamanız, bazen de şekil çizmeniz gereken bölümlerle karşılaşıyorsunuz. Sınırlı sayıda kullanımınıza sunulan güçlendiricilerden yardım alarak, noktaların yerlerini değiştirerek veyahut son hamlenizi geri alarak kilitlenen oyunu açma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

Loop Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Loop Dots, TwoDots benzeri bulmaca oyunu ve iOS platformunda ücretsiz.

Loop Dots, her yaştan kişinin oynayabileceği kolaylıkla bir bulmaca oyunu. Farklı renkte noktaları bağlamaya dayanan oyun iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor ve hem iPhone hem de iPad’de oynanabiliyor.

iOS cihazlarınızda boş olduğunuz vakitlerde oynadığınız oyunlar arasında eşleştirme oyunları da varsa Loop Dots keyif verecektir. Adından da tahmin edeceğiniz üzere oynanış olarak TwoDots oyunundan çok farklı değil. Karşınızda onlarca renkte noktalar var ve bunları birbirlerine bağlayarak tablodan silmeye çalışıyorsunuz. Bunu yaparken süre, girinti-çıkıntılar gibi rahat hareket etmenize mani şeylerle başa çıkmanız gerekiyor.

Farklı zorluk seviyelerinde oynama seçeneği sunan renkli bulmaca oyununda her bölümde farklı bir strateji uygulamanız gerekiyor. Zorlandığınız bölümlerde hareketi geri alma, noktaları karıştırma, güçlendiricilerden yardım almanız mümkün.

Erkan Calp

Loop Dots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Loop Dots, popüler bulmaca oyunu TwoDots'ın alternatifi ve tamamen ücretsiz.

Loop Dots, Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip bitirine dek satın alım yapmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu. TwoDots oyununu daha önce oynadıysanız veya üçlü eşleştirme oyunlarından keyif alıyorsanız boş zamanlarınızı süsleyecek zaman geçirmek için harika bir oyun diyebilirim.

Görsel açıdan TwoDots’ı yakalayamayan oyun oynanış noktasında bariz farklılık içermiyor diyebilirim. Tek yaptığınız renkli noktaları birbirlerine bağlamak. En az iki adet noktayı bağlayabiliyorsunuz. İlerlemek için tablonun yukarısında gösterilen noktaları tablodan ayııklıyorsunuz, farklı yapıda noktaları eritiyorsunuz, veya farklı renkte noktaları bağlayarak istenilen şekli oluşturmaya çalışıyorsunuz. Tabii ki her bölümde hareket limitiniz var ve tablonun yapısı değişiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Two Dots

    Two Dots, renkli noktaları birleştirmeye dayanan popüler bulmaca oyunu ve ücretsiz.
  • Fusion Dots

    Fusion Dots, Game Troopers imzasını taşımasıyla Windows platformunda öne çıkan 2048 benzeri bulmaca oyunu.
  • Loop Drive 2

    Loop Drive 2, kuş bakışı kamera açısından oynanan ücretsiz araba yarışı oyunu.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human Fall Flat

    Human Fall Flat, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunudur.
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.