Loop Drive 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
590 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Loop Drive 2, kuş bakışı kamera açısından oynanan ücretsiz araba yarışı oyunu.

Loop Drive 2, kuralların geçerli olduğu klasik araba yarışı oyunlarının çizgisinden oldukça uzak ufak boyutlu ve ücretsiz bir oyun. Durmadan u çizen şaşkın bir sürücünün yerine geçtiğimiz oyunda amacımız trafiğe takılmadan mümkün olduğunca tur atmak.

Günümüz yüksek kalitede görseller sunan yarış oyunlarından uzak olsa da eğlendirme konusunda açık ara birinci gördüğüm Loop Drive’ın devam oyununda trafiğin vızır vızır işlediği şehirde kendimizi buluyoruz.

Tepe kamera açısından oynamamıza izin veren yarış oyununda gazı kökleyerek son sürat ilerliyoruz. Gazı gerektiğinde çekme şansına sahibiz ancak şerit değiştirmemize izin verilmiyor. Araçlarla çarpışmamak (bazen hayvan da çıkabiliyor) için gördüğümüz an freni köklüyoruz. Şaşırırsak beklenen son gerçekleşiyor ve sil baştan başlıyoruz.

Gündüz ve gece vızır vızır işleyen trafikte yarışlara katıldığımız oyunda puan toplamak tek amacımız. Yol boyunca çıkan altınlar puanımız katladığı gibi yeni araçlar satın almamıza yarıyor.

Erkan Calp

Loop Drive 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
237 TOPLAM İNDİRME

Loop Drive 2, eski raylı sistemli yarış oyunlarını anımsatan bir refleks oyunu.

Loop Drive 2, eskiden raylı sistem üzerinde oynadığımız araba yarışı oyununu mobil platforma taşıyan başarılı bir yapım. Serinin devam oyununda zorluk düzeyi bir tık daha artırılmış ve sadece gündüz yarışı yapmıyoruz.

Oyunda aynı yeri dönüp dolaşan bir sürücünün yerine geçiyoruz. Gerek arabalar gerekse de hayvanlar yolda aniden karşımıza çıkıp bize zor anlar yaşatmak için var olan engeller. Ne zaman hangi noktadan yolumuza çıkacağı belli olmayan engelleri atlatmak için frene yükleniyor, yol boşaldığında da tekrar gaza basmaya başlıyoruz.

Reflekslerimizi ölçen oyunda hem gündüz hem de gece yola çıkıyoruz. Özellikle gece araçların farlarının yanmasıyla oluşan ortam harika. Oyunun görsellierine bakıp kesinlikle ön yargı ile yaklaşmamanızı, kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Sonsuz hissiyatı veren, bölüm bölüm ilerlediğimiz yarış oyununda yolumuza ara sıra çıkan altınlar da büyük önem taşıyor. Altınlarla yeni araçların kilidini açabiliyoruz.

Erkan Calp

Loop Drive 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Loop Drive 2, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu yarış oyunu.

Loop Drive 2, çocukluğumuzun raylı sistemli araba yarışı oyununu anımsatan detaylı, gözü yormayan ortam ışığıyla öne çıkarılmış minimal görsellere sahip yarış oyunu ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor. Klasik yarış oyunlarından farklı olarak bitiş noktamız yok ve aynı yerde tur atıp duruyoruz. Tabii ki vızır vızır işleyen trafik eşlik ediyor.

Kuşbakışı kamera açısından oynanan yarış oyunları arasında olan Loop Drive’ın devam oyununda görsellerin daha da iyileştirildiği, oynanışın bir tık zorlaştırıldığı göze çarpıyor. Oyunda sürekli u çizerek ilerlememiz isteniyor. Trafik lambaları bulunmadığından yolumuza çıkan araçlara çarpmamak için zamanlamayı kendimiz ayarlamamız gerekiyor. Ara ara dokunuşlarla hızımızı ayarlıyoruz. Sürekli olarak etrafımıza bakmamız çarpmamamız açısından önemli.

Oyunda zaman geçirerek açabildiğimiz birçok araç bulunuyor. Okul otobüsü, itfaiye, çekici, ambulans, polis arabası, tır, taksi, kamyonet, kamyon, motosiklet vec daha nice araç galeride bekliyor. Tabii ki bunları kazanmak için farklı zorluk düzeylerinde farklı pistlerde puan kasmak gerekiyor.

Erkan Calp

Loop Drive 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Loop Drive 2, minimal görsellere sahip araba yarışı oyunu.

Loop Drive 2, eskiden raylı sistem üzerinde oynanan araba yarışı oyununu hatırlatan minimal görselli bir refleks oyunu. Görsellerine bakıp ön yargıyla yaklaşmamanızı istediğim oyunda refleksleriniz ön plana çıkararak trafiği atlatmaya çalışıyorsunuz.

Windows Phone telefonunuzda tek elle oynayabileceğiniz kafa yormadan zaman geçirmelik bir oyun arıyorsanız nostalji yaşatan bu oyunu kesinlikle oynamanızı isterim. Boyut olarak oldukça küçük ve ücretsiz olması yönünden bir şans verin derim. Oyunda kendi ekseniniz etrafında dönüyorsunuz ve aniden, olur olmadık vakitte çıkan araç ve canlılarla çarpışmamaya çalışıyorsunuz.

Engellere çarpmadan mümkün olduğunca uzun süre turlamaya çalıştığınız oyunda yolda kritik noktalarda çıkan altınları alarak bunları yeni araçlar satın almak için kullanabiliyorsunuz. Oyunda araç ve yol çeşililiği tatmin edici seviyede. Yola girmişke gece yarışlarına da atlamamak gerek. Gece yarışlarında farların patlamasıyla birlikte oluşan ortam çok iyi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crash Drive 3

    Crash Drive 3, çok oyunculu açık dünya yarış oyunu.
  • Test Drive Off Road 3

    Test Drive Off Road 3 oyunu
  • 2 Cars

    2 Cars, Windows 8 tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir refleks oyunu.
  • Test Drive 6

    Info Games tarafından hazırlanmış eğlenceli bir yarış oyunu.
  • Loop Dots

    Loop Dots, Windows cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz renkli nokta bağlama oyunu.
  • COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE

    COLOR RETRO RACER : MILES CHALLENGE reflekslerinizi sınayan bir yarış oyunu
  • G Mail Drive

    Bu program ile artık 2 gb lık taşınabilir belleğiniz olacakç.Googlın 2 gb lık e postasını FTT SUNUC...
  • Automobilista 2

    Automobilista 2 ile gerçek bir yarış dünyasına giriş yapacaksınız.