Los Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
67 MB DOSYA BOYUTU

Los Aliens, Game Troopers'ın uzay temalı bulmaca oyunu.

Los Aliens, Android ve iOS’un popüler oyunlarını Windows platformuna taşıyan Game Troopers’ın imzasını taşıyan uzay oyunu. Windows Phone ve tablet, bilgisayarda ücretsiz indirilebilir olan evrensel nitelikli oyunda uzaylıların bile bulunmadığı, yaşanabilir farklı gezegenler bulmaya çalışıyoruz.

Windows platfomunda uzun soluklu oynanış sunan uzay oyunları arasında hem görsel hem de oynanabilir açısından öne çıkan Los Aliens’da uzay gemimize güç veren enerji kaynaklarını toplayarak ilerliyoruz. Quark adı verimiş kutucukları birleştirerek uzay gemimizin hareketliliğini sağlıyoruz. Tabii ki bunu en az hamleyle en kısa sürede başarmamız gerekiyor.

Uzay oyunlarına meraklı bulmaca türünü de seven küçük - büyük herkesin keyifle oynayacağını düşündüğüm Los Aliens, 170 bölüm içeriyor ve her bölümde farklı bir gezegen ve uzaylılarla karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

Los Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Los Aliens, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir uzay temalı bulmaca oyunu.

Los Aliens, uzay temalı bulmaca oyunu olarak Android platformunda karşımıza çıkıyor. Telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz uzay oyununda bulmacaları çözerek uzaylıların dahi yaşamadığı gezegenleri keşfediyoruz. Görevimiz yaşamaya uygun yeni gezegenler bulmak.

Yüzlerce bölümden oluşan oyunda enerji kaynaklarını temsil eden kutucukları hareket ettirerek ilerliyoruz. Quarks adı verilen enerji kaynakları uzay gemimizi hareket ettirmek, gezegen keşfetmek uğruna bilinmeyen yerde ansızın kalmamak adına önemli.

Uzay gemimize güç veren Quarks’ı L şekli çizerek toplayabiliyoruz. Oyunun başlangıcında nasıl ilerleyeceğimiz, uzay gemimiz, güç, enerji kaynakları dahil oyun alanında göze çarpan tüm öğeler animasyonlu olarak tanıtılıyor. Oyun Türkçe değil ancak gerek duyulacak kadar da detaylı değil.

İki farklı modda oynama seçeneği sunuluyor. Hareket sınırlı ve süre sınırlı modda tek başımıza uzayın derinliklerine iniyoruz. Toplamda 170 bölüm, seçilebilir 6 uzaylı yer alıyor.

Erkan Calp

Los Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Los Aliens, iOS platformunda da ücretsiz oynanabilir olan uzay temalı bulmaca oyunu.

Los Aliens, iOS platformunda ücretsiz oynanabilir uzay temalı bulmaca oyunları arasında. Uzay gemimize atlayıp gezegen keşfine çıktığımız oyunda uzaylıların bile ayak basmadığı yaşam imkanı sunan gezegenleri bulmak tabii ki de kolay olmuyor. Her an uzay gemimizin enerji kaynaklarının bitme ihtimali var.

Bölüm bölüm ilerlediğimiz oyunda uzay gemimizi hareketlendirmek için Quarks adı verilmiş enerji kaynaklarını topluyoruz. L şekli çizerek yol almamız için gerekli enerjiyi toplamak çok zor olmuyor ancak bunu sürekli olarak, belli bir sürede, hareket sınırını aşmadan yapmamız isteniyor.

170 el emeği göz nuru seviye, 6 farklı süper güçlere sahip uzaylı, süre ve hareket sınırlı iki modda oynama seçenekleri sunan uzay oyunu görsel açıdan da başarılı. Uzaylının, uzay gemisinin animasyonları göze hoş geliyor ve her yaştan mobil oyuncunun ilgisini çekecek düzeyde.

Erkan Calp

Los Aliens

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Los Aliens, Game Troopers'ın yeni uzay oyunu.

Los Aliens, farklı türde yapımlarla karşımıza çıkan Game Troopers’ın Windows Phone platformuna ücretsiz çıkardığı uzay oyunu. 170 bölüm boyunca uzay gemimizle son hız ilerlerken yeni gezegenler keşfettiğimiz oyun hem keyifli oynanış sunuyor, hem de grafikleri çok güzel.

Uzay oyunlarına meraklı her yaştan oyuncunun ilgisini çekeceğini düşündüğüm Los Aliens’da bölümleri geçmek için uzay geminizi hareketlendirmeniz gerekiyor. Bunun için de Quarks adını taşıyan enerji kaynaklarını topluyorsunuz. Enerji kaynaklarını farklı yönlere L çizerek kolaylıkla topluyorsunuz ancak ilerledikçe enerji kaynaklarına ulaşmak zorlaşıyor. Hareket, süre sınırı gibi zorlayıcı pek çok etmen var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.
  • Where Shadows Slumber

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu