Lunar Blade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
65 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Lunar Blade, kılıcınız ile birlikte üstünüze gelen binaları yok etmenizi amaçlayan bir oyundur.

Boş zamanlarınızda eğlenceli bir oyun arıyorsanız Lunar Blade'ı denemenizde fayda var. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Lunar Blade, üstünüze gelen binaları kılıcınız ile yok etmeyi amaçlıyor.

Lunar Blade, çöp adam karakteriyle birlikte sizi bol aksiyona davet ediyor. Oyuna ilk başladığınızda karakterini ve bölümleri tanımanız gerekli. Karakterinizi öğrendikten sonra birkaç bölüm daha oyun oynayıp karakterinizi geliştiriyorsunuz. Karakteriniz ne kadar güçlü olursa o kadar fazla binayı etkisiz hale getirebiliyor. Karakterinizin güçlü olması ise elinde bulunan silaha bağlı. Karakterinizin güçlenmesi için birbirinden havalı kılıçları açmanız ve karakterinize içlerinden en güçlüsünü seçmeniz lazım.

Tüm özelliklerini parmak hareketleriniz ile kontrol edebileceğiniz Lunar Blade, karakterin kılıcını yönetme yetkisini de size bırakıyor. Bu sayede yukarıdan gelen binaları sağa ve sola olmak üzere kılıçtan geçirerek yıkmaya çalışıyorsunuz. Bir bölümde ne kadar fazla binayı etkisiz hale getirirseniz o kadar fazla puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanlar ile birlikte yeniden silah almanız gerekiyor.

Uğur Sağlam

Lunar Blade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
38.5 MB DOSYA BOYUTU

Lunar Blade, üstünüze doğru gelen tüm binaları kılıç ile etkisiz hale getirmenizi amaçlayan bir oyundur.

Kılıç kullanmayı sevenler ve ilginç bir şekilde kılıç ile birlikte binaları etkisiz hale getirmek isteyenler için Lunar Blade oyunu oldukça ilgi çekici olabilir. iPhone ve iPad için ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun sayesinde oldukça aksiyonlu dakikalar geçirebilirsiniz.

Lunar Blade oyununda oldukça ilginç bir ana karakteriniz bulunuyor. Karakteriniz bizim oldukça fazla çizdiğimiz çöp adam olarak adlandırılabilir. Bu karakterle birlikte oyun boyunca üstünüze doğru gelen tüm binaları etkisiz hale getirmelisiniz. Lunar Blade oyununa başladığınız ilk zamanlarda kolay gelebilecek olan bu işlem zamanla sizi zorlayacak. Binaları yıkmak için sadece sizin iyi oynamanız yeterli değil. Aynı zamanda karakterinizin elinde bulunan silahı da sürekli geliştirmeniz gerekiyor. Elinizde ne kadar iyi bir silah bulunursa o kadar fazla bina yıkabilirsiniz.

Özellikle uzak doğu ülkelerindeki evleri barındıran Lunar Blade, bu evleri yıktığınız oranda size puan veriyor. Kazandığınız bu puanlarla birlikte çöp adamınızı özelleştirmeniz ve ona yeni silahlar alabilmeniz mümkün. Boş zamanlarınızda size oldukça eğlenceli vakit geçirtebilecek olan Lunar Blade'i hemen şimdi indirebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Lunar Laser

    Lunar Laser, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay oyunu.
  • Shadow Blade

    Shadow Blade, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Blade Hero

    Blade Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Into the Badlands Blade Battle

    Into the Badlands Blade Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Blade: Sword of Elysion

    Blade: Sword of Elysion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Mortal Blade 3D

    Mortal Blade 3D, şövalye olarak savaştığınız kaliteli bir Android oyunu.
  • Third Blade

    Third Blade anime tadında bol aksiyonlu bir RPG oyunudur
  • Rim Blade

    Rim Blade klasik tarzda bir uçak oyunudur