Lunascape

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,416 TOPLAM İNDİRME
34.91 MB DOSYA BOYUTU

Popüler tarayıcı motorları Trident, WebKit ve Gecko'yu aynı anda destekleyen Lunascape'e farklı tarayıcı eklentileri de kurulabiliyor.

Alternatif bir tarayıcı arayışında olanlar için önerebileceğimiz Lunascape, 3 farklı tarayıcı motorunu ve 3 farklı tarayıcının eklentilerini destekleyen bir yazılım.

Trident, WebKit ve Gecko tarayıcı motorlarını destekleyen Lunascape aynı anda bu 3 motorda sayfa görüntülemesi yapabiliyor. Ekranı üçe bölen tarayıcı sonuçları karşılaştırma imkanı sunuyor. Eklenti desteğine sahip olan Lunascape, kendi eklentileri dışında Internet Explorer ve Firefox eklentilerini de destekliyor. Firefox'tan Lunascape'e geçmek isterseniz kurulu eklentileri taşıyabilirsiniz.

Lunascape hız konusunda da hayli iddialı. Sayfa yükleme ve eklentileri çalıştırma hızı ismini çok iyi bilip kullandığımız tarayıcılara kafa tutar cinsten. Sade bir arayüzü olan Lunascape işlevsilliği ön planda tutuyor. Lunascape'in kullandığı üç farklı motor popüler internet tarayıcıları tarafından kullanıldığı için, web geliştiriciler test amaçlı olarak bu tarayıcıyı tercih edebilirler. Kısacası aynı anda birden fazla tarayıcıyı kurmak yerine sadece Lunascape kurularak IE (Trident)+Firefox (Gecko)+ Chrome, Safari (Webkit) tarayıcılarında önizleme yapılabilir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slimjet

    Slimjet, Chrome tabanlı tam özellikli web tarayıcılar arasında.
  • Maxthon

    Alternatif web tarayıcısı Maxthon, güçlü özellikleriyle internet işlemlerinizi kolaylaştırıyor.
  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır
  • Dooble

    Dooble açık kaynak kodlu, hafif, güvenilir, hızlı ve diğer rakiplerine alternatif olarak kullanabileceğiniz bir internet tarayıcısıdır.
  • Download Scheduler

    Download Scheduler, Mozilla Firefox tabanlı tarayıcılar üzerinden çalışabilen ve indirmelerinizi planlamanıza yardımcı olan bir eklentidir.
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.