M Üye Takip Programı

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
588 TOPLAM İNDİRME
12.81 MB DOSYA BOYUTU

M Üye Takip Programı ile işletmenizin müşterileri bilgilerini ve cari hesaplarını kayıt altına alabilirsiniz

M Üye Takip Programı eğer çok sayıda müşteriye hizmet veren bir işletme sahibiyseniz işlerinizi oldukça kolaylaştıracak bir üye takibi ve cari hesap takibi yazılımıdır.

M Üye Takip Programı işletmelerinizin birçok farklı ihtiyacı göz önünde tutularak geliştirilmiş bir yazılımdır. M Üye Takip Programı ile iş ilişkiniz olan işletmeleri veya şahısları kayıt altına alabiliyorsunuz. Bu kişi ve işletmelerin cari hesaplarını da kaydetmenize imkanı tanıyan yazılım ile tahsilat, ödeme ve tahakkuk işlemlerinizi kayıt altına alabilir, olası karışıklıkları engelleyebilirsiniz.

M Üye Takip Programı kullanıcılara toplu tahakkuk işlem kaydı, devir işlemleri için üyeler arası hesap devir işlem kayıtlarını yapabilme imkanı veriyor. M Üye Takip Programı içerisindeki bütün işlemler modüller altında toplanmış ve bu sayede kullanıcılara anlaşılır ve pratik bir arayüz sunulmuş.

M Üye Takip Programı, Türk Telekom altyapısını kullanan Toplu SMS modülüne de sahiptir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı

    Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı, müşteri, stok ve satış işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ve raporlandırabileceğiniz ücretsiz bir cari takip yazılımıdır.
  • Online İnternet Tabanlı Ön Muhasebe Programı

    Online İnternet Tabanlı Ön Muhasebe Programı ile müşterilerinizin bilgilerini kolayca takip edebilirsiniz.
  • Amp Çek Takip Programı

    Bu programın amacı çek alıp veren ve bunları bir muhasebe programı ile takip etmeyen veya muhasebe programlarından daha basit bir programla takip etmek isteyen herkesin aldığı ve verdiği çekleri takip edebileceği kolay kullanımlı bir progra
  • Turksa Acente Takip Programı

    Acente Programı / Acente Finans Takip Programı
  • Proton Üye Takip

    Ücretsiz Proton Üye Takip Programı yapı kooperatifleri, dernek, apartman yönetimi, site yönetimleri gibi aylık veya yıllık aidat toplayan tüm kuruluşlarda rahatlıkla kullanılabilir.
  • Hursoft Ön Muhasebe Programı

    Hursoft Ön muhasebe programı küçük ve orta ölçekli market, mağaza, depo, perakende satış yapan tüm işyerlerinde satış, stok takip, çek senet takip, müşteri takip, firma takip, vb. gibi ihtiyaçları kolay ve rahatça karşılayabilecek bi
  • Yılsoft Ticari Muhasebe Programı

    Küçük ve orta ölçekli işletmeler için para ve ürün hareketlerini takip eden ticari bir ön muhasebe programıdır
  • A-Dergi Üye Takip Programı

    Üye bilgilerinizi kaydetme, arama, Etiket yazdirma, üyelere e-posta gönderme kolayliklari saglar