Macrium Reflect Free Edition

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,683 TOPLAM İNDİRME
3.38 MB DOSYA BOYUTU

Macrium Reflect programını kullanarak kolayca sabit disklerinizdeki bölümlerin yedeklerini alabilirsiniz.

Macrium Reflect programı, bilgisayarınızda bulunan sabit disk bölümlerinizin birer yedeğini almak için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanımı kolay programlardan bir tanesi. Böylece verilerinizin her zaman yedekli ve güvenli bir halde saklanmasını sağlayabiliyorsunuz ve aldığınız yedekleri birden fazla farklı depolama cihazı üzerinde saklayabiliyorsunuz.

Önemli dosyaların her an bir teknik arıza ya da virüs tehdidi karşısında kaybolabileceğini düşünürseniz, işletim sisteminiz dahil olmak üzere tüm disk bölümünü yedeklemenin önemini farkedebilirsiniz. Bir imaj dosyasında saklanan yedekler, böylece aynen geri yüklenebilir ve sağlıklı bir şekilde döndürülebilir olarak yer alıyorlar.

Ayrıca alınan yedeğin harddisk bölümü kadar yer kaplayacağını düşünürsek, programın sıkıştırma yeteneğinin de oldukça faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla sıkıştırılmış olarak saklanan yedeklerinizin başka cihazlara kopyalanmaları da daha hızlı ve kolay olacaktır.

Kullanıcı arayüzü karmaşık olmayan ve bir kaç dakika içerisinde tüm bilmeniz gerekenleri anlamanıza olanak tanıyan program, yedek alma işlemine hemen başlayabilmenizi sağlıyor. Ayrıca zamanlanmış görevler sayesinde siz hiç dokunmadan belli aralıklarla yedeklerin otomatik olarak alınmasını da sağlayabilirsiniz. Ücretsiz ve kaliteli bir yedek alma uygulaması arayanların kesinlikle göz atmasını öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Macrium Reflect

    Gelişmiş özellikleriyle disk yedekleme, geri yükleme ve imaj alma işlemlerini en doğru şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan Macrium Reflect yeni ve kapsamlı bir seçenek.
  • HDClone Free Edition

    Hard diskleri sorunsuz klonlayan HDClone Free Edition, hem veri hem de zaman avantajı sağlıyor.
  • Free Driver Backup

    Free Driver Backup ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır.
  • Genie Timeline Free

    Genie Timeline Free, bilgisayarınız üzerinde yer alan verileri yedekleyebileceğiniz ve ihtiyacınız olduğunda geri yükleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.
  • MiniTool ShadowMaker Free

    Verilerinizi güvende tutmak adına profesyonel yedekleme çözümü.
  • Renaissance 2006 Starter Edition

    Renaissance 2006 Starter Editionyedekleme araçları arasında içerisinde sunduğu yedekleme seçenekleriyle hiç kuşkusuz en iyisi.
  • Static Outlook Express Backup Free

    E-postalarınız Outlook Express Backup Free ile güvende kalacak.Bir çok yedekleme aracı belgeler konusunda çok gelişmiş olsa da aynı işi e-postalarınız üzerinde yapabilen program sayısı nispeten azdır.
  • WinScheduler Free Edition

    WinScheduler Free Edition, tekrarlanacak görevler için makrolar hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir yardımcı araçtır.