Macromedia Contribute

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,503 TOPLAM İNDİRME
49.2 MB DOSYA BOYUTU

Aynı Yüz, Daha Çok Özellik : Macromedia, Contribute ‘ nin ilk sürümünü piyasaya sürdüğünü zaman herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştı. İlk sürüm, teknik bilgisi fazla olmayan kullanıcıların bile tasarıma ve koda zarar vermeden

Aynı Yüz, Daha Çok Özellik : Macromedia, Contribute ‘ nin ilk sürümünü piyasaya sürdüğünü zaman herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştı. İlk sürüm, teknik bilgisi fazla olmayan kullanıcıların bile tasarıma ve koda zarar vermeden sitelerini güncellemelerine olanak tanıyordu. 3. sürüm ise yeniliklerine rağmen alışılmış ve başarılı arabirimini de korumayı başarmış.. Bu şekilde önceki sürümden memnun olan kullanıcılar yeni bir kullanım şekline daha alışmak zorunda kalmıyorlar. Ek olarak e-ticaret bağlantılarının ve Flash dosyalarının siteye eklenmesi daha kolay hale getirilmiş. Contribute 3 ‘ de ilk defa kullanıma sunulan otomasyon mekanizması FlashPaper ise herhangi bir belgeden Flash dosyası oluşturabiliyor. Daha sonra bu FlashPaper belgelerini web sayfasına yerleştirilebiliyorsunuz. Önceden tanımlanmış bir arabirim ise ziyaretçilerin bu sayfaları izlemesine, zoom yapabilmesine ve yazdırabilmesine de yardımcı oluyor.
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Macromedia Contribute 2 Updater

    Macromedia Contribute 2.0 yazılımını 2.01 sürümüne güncelleyen update dosyası
  • Macromedia Generator Developer Edition 2.0

    Macromedia Generator 2 Developer Edition; otomatik olarak güncellenen Macromedia Flash Web siteleri için veri kaynaklı bir çözümdür.
  • Macromedia Flash MX 2004

    Macromedia Flash MX Flash vektörel grafiklerle animasyonlar hazırlayabileceğiniz, bu animasyonların birbirleriyle etkileşmesini sağlayabileceğiniz,
  • WonderShare PPT To Flash

    Powerpoint Sunumlarını Kolayca Macromedia Flash Dosyalarına Dönüştürün.
  • FlaX

    Flax yenilendi. Macromedia Flash programı ile birlikte kullanabileceğiniz hoş bir program.
  • Amor SWF to Video Converter 2.3.4

    Macromedia Flash SWF dosyalarınızı video dosyalarına dönüştürün.
  • Goldshell Flax v3.10

    Macromedia flash için Mükemmel text efektler yapabileceğiniz bir program.
  • Adobe Captivate

    Program etkileşimli tanıtımlar, eğitimsel sunumlar ve benzetimler oluşturmak için birebir. Macromedia Captivate tüm ekran eylemlerini otomatik olarak kaydediyor ve etkileşimli bir Flash dosyası oluşturuyor.